Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

MÖNKIMÄÄN JURTTIVAARALLE TAI ELLULLE

Ajamme mönkijäsafarit CAN-AM T3 traktorimönkijöillä

MÖNKIMÄÄN JURTTIVAARALLE

Retki alkaa Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme mönkijöillä hiekkatietä pitkin Jurttivaaralle. Ajamme yhden alueemme korkeimman vaaran päälle, josta avautuu upeat maisemat kauniille Pieliselle. Vaaran päältä avautuu koko kaunis Pielisen Karjala. Ylhäällä vaaran päällä olevassa kodassa nautimme retkieväät nuotion äärellä ja ihailemme vaara maisemaa. Evästuokion jälkeen lähdemme ajamaan takaisin safaritalolle. Ajomatka on noin 30 km.
Kesto: 2,5- 3 h.
Henkilömäärä: 3-10 henkilöä.
Hinta: 130€ / henkilö
Hintaan sisältyvät: opas, ajovarusteet, polttoaineet ja retkieväät. Opas kertoo aluksi ajamisen ohjeet ja tekniset tiedot.

Ajamme mönkijäsafarit CAN-AM T3 traktorimönkijöillä. Vahingon sattuessa omavastuu 2000 €. Mönkijän kuljettajalla on oltava T-ajokortti ja 15:n vuoden ikä.

ELLUN SAFARI 

Retki alkaa Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme asfalttitietä pitkin Kangaslahteen ja sieltä metsäreitille vaihtelevaan maastoon. Safarilla ajamme vaihtelevaa reittiä pitkin metsässä, hiekkatiellä ja pellolla. Näin saamme tutustua ajamiseen eri maastoissa. Käännymme Ellun kodalla ja ajamme takaisin safaritalolle. Ajomatka on noin 9 km. Reitti on helppo ja sopii myös ensikertalaiselle.
Kesto: 1 h.
Henkilömäärä: 3-10 henkilöä.
Hinta: 90€/ henkilö
Hintaan sisältyvät: Opas, ajovarusteet ja polttoaineet. Opas kertoo aluksi ajamisen ohjeet ja tekniset tiedot.

Ajamme mönkijäsafarit CAN-AM T3 traktorimönkijöillä. Vahingon sattuessa omavastuu 2000 €. Mönkijän kuljettajalla on oltava T-ajokortti ja 15:n vuoden ikä.

Myynti ja varaukset:
BOMBA-ACTION
Suojärvenkatu 1, 75500 Nurmes
Puh. +358 400 879 890
myynti@bomba-action.fi