Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Huhmari

Lupaus hyvästä olosta

Hyvää palvelua
Huhmari on mutkattoman mukava ja luonnostaan kaunis lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Meillä uskotaan, että jokaisen kuuluu silloin tällöin tehdä investointi itseensä ja pitää pieni paussi arjesta. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita lomaelämyksiä ja viimeistelemme ne karjalaisella vieraanvaraisuudella sekä lupsakan leppoisalla palvelulla.

Huhmarin ryhmätarjous

alk. 65 eur/hlö/vrk/2hh, sis. majoittumisen puolihoidolla sekä kylpylälipun.  Joka 16. vapaa.

______________________________________
Lomakeskus Huhmari 
Puh. 0207 691 230
vastaanotto@huhmarisvaaranloma.fi
myynti@huhmarisvaaranloma.fi
www.lomakeskushuhmari.com


facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg  google-maps-9.18-tuttoandroid1.png

Ohjelmaa ryhmille
Tutustu tarjontaamme ja suunnittele lomasi ohjelma juuri ryhmäsi sopivaksi.

Polskis ja loiskis! Huhmarissa hemmotellaan vesipetoja vauvasta vaariin. Höytiäisen lisäksi täällä polskitaan nimittäin myös Vesimaailman altaissa ja poreissa. Kuntouintiallas, lastenallas, poreallas, viihdeallas ja ulkoallas ovat Huhmarissa majoittuvien asiakkaiden vapaassa käytössä aukioloaikojen puitteissa ja perinteisten vesileikkien lisäksi niissä pääsee kokeilemaan myös erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, kuten vesijumppaa.Uutuutena Huhmarissa on saunayogaa.

Juhliminen on elämän suola ja tanssiminen mitä parhainta liikuntaa! Katso tanssikalenteri täältä.

Elämyksiä kaikille aisteille. Huhmarissa tapahtuu ympäri vuoden ja perinteisten loma-aktiviteettien lisäksi tulemme jatkossa esittelemään yhä vahvemmin myös paikallista teatteri-, musiikki- ja tapahtumataidetta.