Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Kirkkovuoden suurin juhla - Valamon pääsiäinen 2019

Kirkkovuoden suurin juhla

Valamon pääsiäinen 2019

Pääsiäisen täysihoitopaketti 18. / 19.4. - 22.4.2019

Pääsiäisen valmiiseen pakettiin (joko torstai-maanantai tai perjantai-maanantai) sisältyy majoitus täysihoidolla sekä lisäksi opastettu luostarikierros, luostarin näyttelyt, sauna, luento "Pääsiäinen ortodoksisessa perinteessä", mahdollisuus tutustua Valamon opistoon, pääsiäisyön juhla-aamiainen sekä luostarin pääsiäisjuhla.

» Lue lisää

 - Hyvärilän pääsiäispaketti

Hyvärilän pääsiäispaketti

Hyvärilässä nautit rauhasta ulkoillen ja herkutellen pääsiäisen perinteisiä ruokia. Käytettävissä ovat vuokravälineet kuten uudet liukulumikengät tai perinteiset lumikengät, perheen pienimmille löytyy pulkkia ja liukureita. Liikunta- ja monitoimihalli PielisAreenalla voi kokeilla boulderointia tai kehittää lihaskuntoa punttisalilla. Reilun kilometrin päässä Hyvärilästä löytyy uudistettu Bomba Spa.

» Lue lisää

Pääsiänen Pielisen rannalla, Kolin kupeessa. - Kestikievari Herranniemi

Pääsiänen Pielisen rannalla, Kolin kupeessa.

Kestikievari Herranniemi

Ulkoilua ja kevään tarkkailua, muurikkalettuja ja nokipannukahvia rantapaviljongilla Kolin maisemia ihaillen, mahlanvalutusta ja maistiaisia, pääsiäismunien maalausta ja muuta mukavaa. Tarjolla  myös saunomista perinteisissä savu- ja rantasaunoissa, Unohtamatta tietenkään makoisaa, lähitilan luomulampaan ympärille rakentuvaa pääsiäisateriaa hirsituvan seinien suojassa. Meiltä teet kätevästi myös päiväretket esimerkiksi Kolille, Ruunaan koskille tai Patvinsuon kansallispuistoon.
» Lue lisää
Tilaa isommallekin pääsiäisjuhlalle - Koko majatalo omaan käyttöön

Tilaa isommallekin pääsiäisjuhlalle

Koko majatalo omaan käyttöön

Majatalossa

• 10 makuuhuonetta, yhteensä 15 vuodepaikkaa
• Viihtyisä olohuone
• Ruokasali
• Oleskelutilat yläkerrassa ja verannalla
• Puulämmitteinen sauna
• Saunakuisti ja takka
» Lue lisää

 


Break Sokos Hotel Koli


Bed & Ski paketti Kolilla

Lue lisää!


Pääsiäisen menovinkit löydät Menoinfo.fi -palvelusta

» TAPAHTUMAKALENTERIIN