Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Majoitu lähellä luontoa

Pohjois-Karjalan Sokos Hotelleissa

Sanotaan, että Suomi on tuhansien järvien maa – Täältä meiltä Pohjois-Karjalasta, Lakelandista, katsottuna tämä näyttäytyy käsin kosketeltavana. Ympärillä oleva puhdas ja kaunis luonto on läsnä kaikkina vuoden aikoina. Meidän alueen kaikki neljä Sokos Hotellia sijoittuvat lähelle luontoa; Original Sokos Hotels Kimmel ja Vaakuna (Joensuu) ovat aivan Pielisjoen molemmin puolin ja Break Sokos Hotels Bomba sekä Koli ovat Pielisen (järvi) ”helmiä”.

Original Sokos Hotel Vaakuna (Joensuu) on kaupunkihotelli aivan Pielisjoen tuntumassa. Toinen hotellimme Joensuussa, Original Sokos Hotel Kimmel, sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä, kimmeltävän Pielisjoen äärellä ja Sirkkalanpuiston syleilyssä. Lentoasemalta keskustaan on n. vartin ajomatka. Yövy meillä ja yhdistä lomaasi erilaiset luontoaktiviteetit: esim. Karu Survivalin erätaito-ohjelmat, Arctic trainersin sup-lautailu tai Serena Cruisesin risteilyt. Talvisin meillä kulkee Ski- ja Spa-bussi Joensuusta Break Sokos Hotel Kolille.

Break Sokos Hotel Bomba on kylpylähotellimme Pielisen rannalla. Upea ja uniikki lomakohde, yhdistettynä modernilla ja perinteisellä karjalaisuudella. Hotellin alueeseen kuuluu myös historiallinen Bomban talo sekä karjalaiskylän hotellihuoneet. Täysin uudistettu Spa- ja sauna-alue ulko-jacuzzeineen on worth to visit. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Bomba on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Bombalta kulkee myös Kolille talvisin Ski- ja Spa-bussi. Bomban uusi vuosi ja joulu ovat suosittuja erilaisine ohjelmineen, joten ne kannattaa varata hyvissä ajoin.

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee keskellä kansallispuistoa, jylhissä vaaramaisemissa, jotka näkyvät suoraan hotellistamme Pielisen yli silmän kantamattomin. Break Sokos Hotel Koli on Ski- ja Spa -vierailukohde. Laskettelurinteet alkavat suoraan hotellilta – kätevää. Relax Spa on etenkin aikuiseen makuun, klo 16 jälkeen Spa onkin varattu vain aikuisille. Loma hotellissamme alkaa lasiseinäisellä maisemahissillä, jolla noustaan suoraan hotellille, aivan lähelle suosittuja Ukko-, Akka- ja Paha-Kolin huippuja.

Luonto on todella lähellä näissä kohteissamme. Laskettele, patikoi, moottorikelkkaile, hiihdä, lumikenkäile, osallistu jooga-retriitteihimme, kalasta, käy kuvaamassa karhua ja ahmaa tai hyppää Suvi Express- kantosiipialuksen kyytiin tai husky-safarille. Erilaisia ohjelmapalveluita Kolin ja Bomban alueella tarjoaa mm. Bomba Action, Koli Active, Pielisen retki, Äksyt ämmät sekä Erä-Eero. Erikoisuutena talvisin meillä Kolilla on 7 km pitkä jäätie – Uskallatko ajaa?

Kaikilla hotelleillamme on Green Key -sertifikaatti. Tämä on kansainvälinen ympäristömerkki, jolla edistämme kestävää matkailua.

PKO-Koli Snowshoeing.jpg

 

PKO-Downhill skiing 2.JPG

 

PKO-Husky ride.jpg