Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Maaliskuussa Pogostalle!

POGOSTAN HIIHTO 16.3.2019

  • Ympyräreitti, lähtö ja maali maan ainoalla Pogostalla
  • Kehuttu huolto, hyvät ladut
  • Monipuolinen reitti vaaramaisemissa 

Ilomantsissa maaliskuussa hiihdettävä Pogostan Hiihto muuttuu yksipäiväiseksi tapahtumaksi vuonna 2019. Lauantaina 16.3.2019 Pogostalla hiihdetään perinteisen hiihtotavan sarjoja. Pogostan Hiihto muuttui luistelutyylin myötä kaksipäiväiseksi tapahtumaksi vuonna 1989. Siitä lähtien Pogostalla on hiihdetty lauantaina perinteisellä hiihtotavalla ja sunnuntaina luistellen. 

—Suomalaiset hiihtävät paljon, mutta tapahtumien elinvoimaisuuden turvaamiseksi niihin kaivataan lisää osallistujia. Retkisarjan kehittäminen ilman numerolappua hiihdettäväksi on meillä kehitystyön alla, Tahvanainen sanoo. 

Vuoden 2019 Pogostan Hiihdossa hiihdetään vain lauantaina ja perinteisellä hiihtotavalla. Sarjatarjonta ja mahdollinen kaksipäiväisyyteen palaaminen vuodesta 2020 eteenpäin ovat auki.

Lauantain ympärille oheistapahtumia

Maaliskuussa 2019 hiihdettävää Pogostan Hiihtoa varten on käynnistetty uuden oheistarjonnan suunnittelu paikallisten yritysten kanssa. Tapahtuman ympärille haetaan lisää tekemistä ja käyntikohteita. Niiden avulla osa hiihtäjistä voi suunnitella itselleen viikonlopun miniloman, johon kuuluu muutakin kuin hiihtoa.

—Esimerkiksi meillä majoittuneista hiihtäjistä osa käy samalla reissullaan tutustumassa alueen muuhun tarjontaan. Ilomantsissa on sotahistorian, Venäjän rajan, karjalaisuuden ja ortodoksisuuden myötä useita muusta Suomesta erottuvia kohteita päiväkävijöille. Tätä tarjontaa lähdemme terävöittämään, sanoo Maukkulan Mustikkamäen ja Megrin Matkailun yrittäjä sekä Ilomantsin matkailuyhdistyksen puheenjohtaja Anita Timonen.

www.pogostanhiihto.fi

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg

Pogostan Hiihto 2019

Pogostan Hiihto 2019