Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Perinteinen joulunvietto lumisessa vaaramaisemassa Pohjois-Karjalassa, Valtimolla.

Majatalomme ja sen hirsinen pirtti on valmistautunut aitoon joulun tunnelmaan, pääset nauttimaan hyvästä ruuasta ja leppoisasta joululomasta.

Aaton aatto
Immanuel- joulukuvaelmaa klo 18.00 Nurmeksessa
Iltapala ja majatalon esittelyä 

Jouluaatto 
Aamiainen Kuusen haku Joulurauhan julistus ja joulupuuron syönti Kuusen koristelu Joulusauna 189o-luvulla tehdyssä riihisavusaunassa Jouluateria ja joulupukin vierailu

Joulupäivä 
Mahdollisuus joulukirkkoon Aamiainen Rauhallista joulupäivän viettoa yhdessä ja  omatoimista ulkoilua Illallinen

Tapaninpäivä 
Tapaninpäivän rekiajelua hevosella (säävaraus) Mäenlaskua Lounas ja kotiinlähtö

Hinta: 385€/hlö, lapset 180€ 4-12 v.
3 vrk:n täysihoitopaketti. Majoitus 2 hh huoneissa.
1hlö lisä 95€/ 3vrk

Majatalo Puukarin Pysäkki
844 Kajaanintie, Valtimo
Puh. 0503443824
majatalo@puukarinpysakki.fi
www.puukarinpysakki.fi

Moderneille herkkusuille ja lähiruuan ystäville Ravintola-Majatalo Puukarin Pysäkki tarjoaa ainutlaatuisen ruokamatkan karjalaiseen keittiöön. Majatalon kiireetön tunnelma pysäyttää hoppuisammankin matkaajan. Ruuat valmistetaan käsityönä uunissa hauduttamalla ja nautitaan perinteiseen tapaan kippoja ja kuppeja kierrättäen pitkän pirtin pöydän ääressä.

Immanuel jouludraama: 
Nurmeksen kirkonmäellä Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa on vuodesta 1989 alkaen jokaisena jouluaaton aattona esitetty Immanuel – Jumala meidän kanssamme -jouludraama.Immanuel-jouludraaman käsikirjoittaja on Eeva Vainio. Musiikin on säveltänyt Seppo Paakkunainen ja laulujen sanat ovat kirjoittaneet Rauha Kejonen ja Eeva Vainio. Tänä vuonna, 2018 draama esitetään jo 30. kerran.