Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Peti&Patikka

Majatalosta majataloon -retket

Tule patikoimaan kansallispuistoihin Kolille, Tiilikkaan tai Hiidenportille. Alueella on paljon myös muita retkeilyreittejä ja virkistysalueita. Reittejä löytyy haastavaan menoon niin kuin myös koko perheille sopivia päiväretkikohteita.

Hinta: 95€/hlö/vrk.
Paketti sisältää majoituksen 2hh huoneissa/ Majatalosta majataloon -retket majataloissa: Majatalo Puukarin Pysäkki, Majatalo Laitalan Lomat, Majatalo Pihlajapuu sekä Majatalo Männikkölän Pirtti; aamiainen, retkieväs -lounas, kahvit/tee, illallinen, sauna. Reittikartat sekä retki-infon.

Lisähinnasta: 1hh -lisä 20€/hlö/vrk. Kuljetukset reiteille.

Alueemme reittivalikoimaa:
www.luontoon.fi/tiilikkajarvi
www.luontoon.fi/hiidenportti
www.luontoon.fi/koli
www.luontoon.fi/ruunaa
www.luontoon.fi/raesarkat
www.luontoon.fi/peurajarvi
www.luontoon.fi/teerisuo-lososuo
www.luontoon.fi/patvinsuo
…sekä useita muita luontopolkuja 2-15 km.

Saatavuus: Majatalojen varaustilanteen mukaan sulan maan aikaan.

>> Lähetä varaustiedustelu

Myynti ja varaukset:
Äksyt Ämmät Oy
sales@aksytammat.fi
Puh. +358 50 477 2570
www.aksytammat.fi

Majatalosta majataloon -retkien majatalot
Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Majatalon saliin mahtuu kerralla 80 ruokailijaa. Majatalo on kuuluisa myös pitopalvelusta sekä aivan ihanista kakuista ja leivonnaisista. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä.
Tutustu: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille.  "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu.  Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä.
Tutustu: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä.
Tutustu: www.mannikkolanpirtti.com