Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Majatalosta majataloon väki 2018.jpg

Tervetuloa meille. Meillä on sinulle aikaa.

Tarjoamme kestävän kehityksen mukaisia, luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia - hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Arvostamme luontoa kaikessa retkitarjonnassamme.

Majatalotuotteiden yhteinen tuotemerkki on Majatalosta majataloon -retket. Vuonna 2015 Majatalosta majataloon -ruokaretki valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi Hungry for Finlandin kansallisessa ruokamatkailukilpailussa. Retket yhdistävät liikunnan ilon ja ruokaelämykset kauniissa maalaismaisemissa. 


Periaatteitamme ovat esimerkiksi paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, julkisten kulkuneuvojen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen kuten sieniretket, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, luomu, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee.

Retkivaihtoehtoihin voit tutustua alempana.


Majatalot

Majatalo Puukarin Pysäkki sijaitsee Valtimon Puukarissa. Majatalo on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 1. majatalo. Tutustu majataloon: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat sijaitsee Valtimon Karhunpään kylässä. Laitalan Lomat on suosittu juhlien viettopaikka. Henna onkin tullut kuulaisaksi juuri ihanien kakkujensa myöstä. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 2. majatalo.
Tutustu majataloon: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu sijaitsee Nurmeksen Salmenkylässä. 
Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille. "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä. Majatalosta majataloon retkien 3. majatalo. 
Tutustu majataloon: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti sijaitsee kauniilla paikalla Pielisen rannalla reilu 10 km Nurmeksen keskustasta. Majatalon Ritva emäntä on kuuluisa karjalanpiirakoistaan. Hän leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä. Majatalo on Majatalosta majataloon retkien 4. majatalo. Tutustu majataloon: www.mannikkolanpirtti.com

Rääkkylä /Hiljaisuustuotteet
Villa Raita kesyttää kiireen pohjoisen Saimaan saaristossa. Viiden tähden esteetön saaristolaishuvila ja sen palvelut kumpuavat rikkaasta järviluonnosta. Pohjana kestävän kehityksen arvot ja mausteina paikallinen perinne sekä karjalainen kulttuuri. Ruoassa maistuvat luonnon antimet: sienet, yrtit, marjat, juurekset, järvikala ja hirvenliha. Karelia Cottagesin Katri nauttii luonnossa viipyilemisestä, Kihaus Folk -viikolla metsäkioskin musiikista. Villa Raita on Majatalosta majataloon  hiljaisuusretkien 5. majatalo.
Tutustu majataloon: www.kareliacottages.com