Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Täyden palvelun lomaa

Kadota kiire ja anna aikaa itsellesi.

Laita kännykkä kiinni ja fiilistele täydenpalvelun lomalla maalaismaiseman hiljaisuudessa. Voit vaan olla, rauhoittua ja nauttia kiireettömyydestä. Majatalon emäntä hemmottelee sinua Karelia á la carte lähiruoalla.

Loma täysihoidolla 130€ /hlö/vrk Hinta sis. majoituksen 2hh, aamiaisen, lounaan, päivällisen, kahvit, saunan.
Lisähinnasta matkailutilalle voi tilata hierojan hieromaan kipeitä lihaksia ja antamaan stressille kyytiä. Majataloissa voit myös esim. hiihtää, pilkkiä ja lumikenkäillä. Kesällä pyöräillä, meloa, patikoida Kansallispuistoissa: Koli, Hiidenportti tai Tiilikkajärvi. Opetella karjalanpiirakoiden leipomista tai loimulohen valmistusta avotulella. » Lue lisää

Paketin voi toteuttaa varaustilanteen mukaan Majatalosta majataloon -retket majataloissa: Majatalo Puukarin Pysäkki, Laitalan Lomat, Majatalo Pihlajapuu ja Männikkölän Pirtti. 

_________________________
Myynti ja varaukset
Äksyt Ämmät Oy 
Puh. 0400 877085
aksyt@aksytammat.fi
www.aksytammat.fi
Y-tunnus: 1040890-7 | Rekisterinumero: 1949/03/MjMv 

valmismatka_rgb_295x295pxs.jpg

 

 

Majatalosta majataloon retkien isäntäväet
Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle. 

Toinen majatalo on Laitalan Lomat Valtimon Karhunpään kylässä. Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä. 

Kolmas majatalo on Majatalo Pihlajapuu Nurmeksen Salmenkylässä. Majatalo kuuluu Äksyille Ämmille. Äksyt Ämmät eli Minna Murtonen (ei tosin oikeasti äksy ollenkaan). "Sydäntäni lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teen paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja nautin itsekin luonnossa liikkumisesta." 

Neljäs majatalo on Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen
Porokylässä.