Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Laturetkiä ja kuutamohiihtoa

Tohmajärvellä pääsee laturetkelle kolmena viikonloppuna ja lisäksi vielä kuutamohiihdolle.

Laturetkikausi alkaa sunnuntaina 25.2. Värtsilästä, missä pääsee hiihtämään perinteisellä tyylillä joko kuuden tai 28 kilometrin lenkin - tai vaikka useamman kierroksen 10 euron osallistumismaksua vastaan. Lähtö Värtsilän kylätalolta.

Keskiviikkoiltana 28.2. hiihdetään toivottavasti kuutamossa Tikkalan Särkijärvellä. Latua on järven jäällä noin 9 kilometriä ja kierroksia voi ottaa niin monta kuin haluaa. Tikkalan Veikot tarjoaa mehua ja makkaraa uimarannan grillikatoksella, josta myös lähtö klo 18.30 alkaen.

Sunnuntaina 4.3. Siirin hiihto, jossa voi valita reittejä 12 ja 35 kilometrin väliltä. Lähtöpaikkoina Kemien liikuntahalli tai Akkalan nuorisoseurantalo (Akkalantie 68) klo 8-11. Ei osallistumismaksua, huoltopisteissä tarjoilua ja kaikille osallistujille kunniakirjat.

Tohmajärveläisen hiihtokauden huipentaa Saariston laturetki sunnuntaina 11.3. Eripituisia reittejä 7-28 kilometriä. Lähtö maamiesseurantalolta (Vääräkoskentie 794) klo 8-10. Osallistumismaksu 10 €.

Huolto pelaa laturetkilla niin pitkään kuin hiihtäjiä riittää.

hiihtäjät.jpg