Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

MARKO MAUNUKSELA PAKSUNIEMESSÄ

Kesän tähtihetki lauantaina 28.7 klo 22!

Marko Maunukselan tähti syttyi Seinäjoen tangomarkkinoilla 2010 tangokuninkuuden myötä. Rehti ja rento Pohjanmaan poika osaa olla paitsi HERKKÄ TULKITSIJA myös VAUHDIKAS VIIHDYTTÄJÄ ja hänestä onkin kehittynyt valovoimainen sekä monipuolinen viihteen moniosaaja. Keikkailun lisäksi Markoa ovat työllistäneet HURMURIN ROOLIT MUSIKAALEISSA. Kesällä 2017 hänet nähtiin Kangasniemen kesäteatterin lavalla karismaattisen Tapio Rautavaaran roolissa ja 2018 on vuorossa Turku ja Samppalinnan kesäteatterin musikaali-iloittelu Naimakaupat Vegasissa. Suuren yleisön tietoisuuteen Maunuksela on myös iskostunut SUOSITTUNA RADIOÄÄNENÄ. Hän isännöi Paikka auringossa - lauluja Pohjantähden alta -radio-ohjelmaa Yle Radio Suomessa joka arkipäivä klo 13-14. 


MARKON TERVEISET TULEVALLE KEIKKAYLEISÖLLE PAKSUNIEMESSÄ:
”Kesän valopilkku on tulla vierailemaan sinne keikalle ja tapaamaan kesäillan viettäjiä. Tällaisiin tapahtumiin lähtee aina mielellään mukaan, nää tuo niin mukavaa vaihtelua normikeikkailuun. Tapahtumaillalle tilasin lämpimän kivan kelin, jotenkas mikäs meidän siellä ollessa. Nähdään heinäkuun lopulla!” -marko- Myös VAPAA-AJALLAAN Marko kertoo innostuvansa helposti kaikesta: ”Sellaista asiaa ei mielestäni olekaan, jota en osaisi tehdä. Olen tietyllä tavalla Pelle Peloton - en jää kovinkaan helposti avuttomaksi, vaan tartun rohkeasti asioihin. Jos jokin on rikki, niin sen voi korjata. Rakensin meille pihasaunankin. Katsoin leikkimökistä mallia, mutta tein vain isomman.” 

PAKSUNIEMI KUTSUU VIIHTYMÄÄN VAIKKA KOKO VIIKONLOPUKSI!
Palkitussa vierasvenesatamassa on totuttu kuhina ja karavaanarit ovat majoituspuuhissa veden äärellä. Meijerin Majatalossa voi aistia uniikkia entisajan tunnelmaa aittojen tarjotessa edullisen sekä eksoottisen yöpymisvaihtoehdon seikkailumielisille. Saunat, hiekkarannat ja kesän maku - pihapiirissä myös Satamapuoti, tilaviinimyymälä Kielletty hedelmä ja Myllymuseo taidegallerioineen.

Perjantaina HAPPY HOUR klo 19-21 ja KARAOKE, Lauantain keikalle kannattaa kysyä VIP-lippuja!

Lisätietoja Paksuniemen kesästä täältä.

mm-promo-2015.jpg