Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tule Suomen Pietarhovin maisema- ja terveyspuistoon Kiteelle

Tule viihtymään maisemapuistoon erilaisten kasvien, ruusujen ja eläinten seuraan! Tarjoamme myös kokouspalveluja, kursseja ja tapahtumia. Lisäksi meillä on oma lääkäriasema, Medicanatur Pietarhovi.

Suomen Pietarhovin maisemapuisto on rakennettu rajakarjalaisille kunnaille. Laatokan Karjalan ilmasto antaa suojaa rehevälle kasvillisuudelle. Asutuksen historiallisia merkkejä kaskiajoilta on helppo löytää. Ehkäpä ensimmäiset asukkaat saapuivat jo jääkauden jälkeen? Historia ja nykyaika seuraavat kulkijan askeleita.

Maaston muoto on kumpuilevaa ja siten silmää miellyttävää. Maisema on pastoraalista. Maisemapuisto on tehty noin 5 hehtaarin viher- ja kukka-alueeksi, jota täydentää ympäröivä metsäpuisto. Erilaisia puita puistossa on lähes 50, pensaslajeja noin 40 ja ruusuja lähes 30 lajia. Esimerkiksi daalioiden ja ruusuistutusten väriteema uudistetaan vuosittain. Voit myös pyytää opastuksen esimerkiksi mielenkiintoiseen lääkeyrttien eli rohdoskasvien kokoelmaan.

Suomen Pietarhoviin voit yhtä hyvin tulla rauhoittumaan ja miettimään elämän suuntaa. Halutessasi voit siirtyä omaan rauhaasi Pietarhovin pikkukappeliin. Luonnolla, puilla ja kasveilla sekä tilamme eläimillä on parantava ja rauhoittava vaikutus. Vierailija voi hetkeksi jättää oman elämänsä arjen ja nauttia luonnon voimasta ja kauneudesta.

Pietarhovi4.JPG

Pietarhovissa toimii oma viehättävä pieni lääkäriasema, joka tarjoaa lääkäripalveluita sekä akuuteissa että kroonisissa sairauksissa. Voit varata ajan lääkärille kätevästi verkkosivujen kautta. Vastaanotolle voi tulla myös muissa ongelmissa, joihin toivot lääkärin neuvoja, eteenpäin ohjausta tai keskusteluapua. Lääkäriaseman käytössä on Kantaliitetty potilastietojärjestelmä, hyvät tutkimusvälineet kuten dermatoskooppi luomien tutkimiseen ja perusdiagnostiikkaan tarvittavat laboratoriovälineet. Tarvittaessa asiakas ohjataan erikoissairaanhoitoon tai muihin erikoistutkimuksiin.

Kesäaikana paikan päällä voi nauttia esimerkiksi vohvelikahvion antimista. Lisäksi Pietarhovi järjestää tilauksesta kokouspalveluita ja tilaisuuksia sekä TYHY-palveluita ryhmille vuoden ympäri. Lisätietoja palveluista ja tapahtumista sekä ajanvaraus lääkäripalveluihin Pietarhovin verkkosivuilta.

Puistomme ja kesäkahviomme avoinna kesällä 2018:

5.6. – 2.9.
ma suljettu
ti-pe 11-17
la-su 11-16
Kahviomme toimii myös tapahtumien aikana.
Sisäänpääsymaksu 5€/hlö, alle 12-vuotiaat maksutta.

Opastetut kierrokset ryhmille, pyydä tarjous! Ryhmiä pyydetään varaamaan opastus hyvissä ajoin. Opastus kestää noin 1 tunnin.
Ehdotus 3-4 tunnin ohjelmaksi: Pietarhovin puiston opastuskierros, kahvit, ruokailu, Savikon kauppamuseon esittely.
Tarjoamme puistokierrosten lisäksi kokouspalveluita, tilaisuuksia, kursseja ja TYHY-toimintaa ympäri vuoden.

Yhteystiedot:

Suomen Pietarhovi Oy
Savikontie 43, 82500 Kitee
info@pietarhovi.fi
puh. +358 400 570 522
www.pietarhovi.fi