Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

KIHAUS FOLK 6.-7.7.2018, RÄÄKKYLÄ

Tänä vuonna Kihaus Folkista haetaan Voimaa! ja sitä saadaan niin musiikista, ruoasta kuin luonnostakin. Kihaus Folk on perinteisesti koko perheen festivaali, ohjelmaa on kaiken ikäisille. Ohjelmiston tyylilajit vaihtelevat laidasta laitaan. Räppiä ja kansanmusiikkia yhdistävät Paleface ja Laitakaupungin orkesteri. Maria Gasolina tekee tanssittavaa poppia itämaisilla ja brasilialiasilla rytmeillä höystettynä. Vildá taasen on nuoren saamelaisen joikaajan Hildà Länsmanin ja harmonikkataitajan Viivi Maria Saarenkylän svengaava duo. Lapsille suunnattua ohjelmaa on tarjolla lauantaina ja halukkaat pääsevät myös tanssahtelemaan Kari Kulmalan ja Maitolaiturin tyttöjen tahtiin. Kansainvälisen tuulahduksen tuo irlantilainen The Shillelaghs, joka esittää omaa kansanmusiikkiaan.

Kaiken kaikkiaan tarjolla on neljäkymmentä konserttia ja lisäksi muuta ohjelmaa. Festivaali on lämminhenkinen tapahtuma Rääkkylän koulukeskuksen takana olevalla alueella. Laadukkaan kansanmusiikkiohjelmiston lisäksi maaseutuympäristössä on mahdollisuus nauttia luonnonantimista ja järvimaisemasta.

Lisätietoja ja ohjelma:

www.kihaus.fi

Kihaus Folk 2018 Kareliaexpert.jpg