Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mökkiloma Oriveden rannalla

Karjalan Helmi sijaitsee Suoparsaaressa Oriveden rannalla 15 kilometrin päässä Kiteen keskustasta. Mökkien vuokrauksessa on pitkät perinteet ja toimintaa on kehitetty määrätietoisesti pyrkien tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia majoituspalveluja ympäri vuoden. Palvelumme soveltuvat niin yksityisille- kuin yritysasiakkaille. Lomamökkimme sijaitsevat Oriveden rannalla erillään toisistaan. Jokaisella mökillä on oma nurmipiha, ranta ja soutuvene. Mökkien välissä on metsää, joka rajoittaa näköyhteyttä naapureihin. Asiakkaillamme on mahdollisuus rauhalliseen lomanviettoon ja luonnosta nauttimiseen.

Koivikko 2018 Karjalan Helmi.jpg

Koivikko -loma-asunto rannalta kuvattuna

Ympäristömme on rehevää lehtometsää ja ympäröivä Orivesi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet järviaktiviteetteihin. Ympäröivä vesistö soveltuu erittäin hyvin kalastukseen. Mökeillä on vapaasti käytettävissä mato-onkia kalastuksen kokeilemiseen. Orivedellä on paljon eri kokoisia saaria, joihin mökeiltä on mahdollista tehdä souturetkiä. Ympäröivät metsät soveltuvat hyvin myös sienestykseen.

Asiakkailla on mahdollista vuokrata mm. polkupyöriä ja sähköperämoottoreita. Kesälle 2018 uutena on mm. Mansikka, Koivikko ja Lepikko mökkien liukulasitetut terassit. Ne mahdollistavat ulkoilmasta nauttimisen sateisella ja tuulisellakin säällä. Myös Koivikko ja Lepikko mökkien sisätilat ovat saaneet uutta ilmettä pintaremontilla. Tervetuloa Karjalan Helmeen!

Karjalan Helmi Ky
Suoparsaarentie 6, 82380 Tolosenmäki
info@karjalanhelmi.net
puh. +358 400 475 404
Karjalan Helmen nettisivuille pääset tästä.
Karjalan Helmi Instagramissa.
Karjalan Helmi Facebookissa.