Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Elämysturvesauna

Haluatko unohtumattoman ja erilaisen kokemuksen suomalaisesta saunasta? Kokeile turvesaunaa - ja sen lämpimän helliviä vaikutuksia koko elimistöön.

Käytämme turvesaunassamme noin 5000 vuotta vanhaa Lehtopeatin hienonnettua, hyvälaatuista hoitoturvetta. Hoitoturvetta käytetään saunomisen yhteydessä iholle levitettynä paksuna kerroksena niin, ettei iho kuulla alta. Turvesaunan voit tehdä yksin tai ryhmässä.

Turpeen humoristinen vaikutus irrottaa kuona-aineiden lisäksi ilon ja naurun. Turpeen vaikutuksesta keho ja mieli rentoutuvat. Saunomisen yhteydessä turve korostaa lämmön vaikutusta ja elimistön nestekierto tehostuu. Turvesaunalla on myönteisiä vaikutuksia ihoon, lihaskipuihin ja turvotuksiin. Saunan jälkeen voit pulahtaa viilentävään järveen. Saunomisen jälkeen pääset vielä hetkeksi siemailemaan paikallisesta luonnosta kerätyistä villiyrteistä tehtyä teetä.


Turvesauna4-Koivuniemi.jpg

Turvesaunaa on tarjolla Rääkkylän Koivuniemessä 27.6.-21.8. keskiviikkoiltaisin klo 18.00 alkaen. Hinta 35€/hlö. Tuo mukaan oma pyyhe ja juomapullo. Varaathan paikkasi edelliseen päivään mennessä puhelimitse. Teemme turvesaunaa myös ryhmille ja yksittäisille henkilöille tilauksesta, maksimiryhmäkoko on 10 henkilöä.

Yhteystiedot:
Koivuniemi
Koivuniementie 20
82500 Rääkkylä
Puh: 0409600629
www.sinea.fi