Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Opastettuja tai ohjattuja aktiviteetteja viikolla 26

Pohjois-Karjalan viikko-ohjelma 25.6.-1.7.

Lehti.png

Kesän 2018 Pohjois-Karjalan viikko-ohjelmaan on koottu opastettuja tai ohjattuja aktiviteetteja ympäri maakuntaa! Tarjolla on mm. koskenlaskua, kulttuuriretkiä, SUP-lautailua, Non-stop -käsityöpajoja, opastettuja kävelykierroksia, vaellusretkiä Kolilla...ja paljon muuta! Osaan retkistä on ennakkoilmoittautuminen.

Löydät tarkat ohjelmatiedot sekä ilmoittautumisohjeet kunkin ohjelman tuotekortista. Voit myös tulostaa viikko-ohjelman mukaasi TÄÄLTÄ.  

***
Tutustu myös Lomakeskus Humarin viikko-ohjelmaan!
huhmari_kesänviikko-ohjelma2018.pdf

Symboli-aalto.png
PDF-viikko-ohjelma-painike.png

Viikko-ohjelman kuvat: VisitKarelian kuvapankki, Kasvuohjelman kuvapankki / Jarno Artika ja palvelun tuottajien omat kuva-arkistot.

Huomioitavaa

Karelia Expert Matkailupalvelu on koonnut viikko-ohjelman tiedot toukokuussa 2018. Pyydämme aina tarkistamaan tietojen ajantasaisuuden palveluntarjoajalta. Karelia Expert ei vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Kunkin palvelun vastuullinen tuottaja on mainittu tuotekortissa. Kaikki oikeudet pidätetään. 

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy: 
visitkarelia@visitkarelia.fi