Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Pielisen erämessut 2018

Pielisen erämessut järjestetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-8.7.2018 Juuan Nunnanlahdessa, Pielisen kupeessa. Uusi organisaattori on paikallinen ravintola-, leipomo- ja lähiruokayrittäjä Johanna Pajarinen. Tapahtuma-alueena on Tulikiven myyntinäyttelyn ja kivikeskuksen ympäristö valtatie kuuden varrella.

Monipuolista ohjelmaa

Messujen ohjelmatarjonta esittelee kaikkia eräharrastuksia luontokuvauksesta metsästyksen ja kalastuksen kautta eräruokien valmistamiseen. Perjantaina 6.7. messuilla vierailee myös Vappu Pimiä, joka tulee pitämään kokkikoulua.

Viikonlopun ohjelmassa on lisäksi mm.
koiraesittelyjä
työnäytöksiä
koeajoja
asiantuntijaluentoja
valokuvanäyttelyitä
keskusteluita
luontoelokuvia
trofeenäyttely

Erikoisuutena ohjelmassa on mahdollisuus kokeilla Sakon valmistamia aseita Juuan ampumaradalla. Ammunta ja kuljetus ammuntaradalle sisältyvät messulipun hintaan.

Myös lapsille on runsaasti ohjelmaa. Vekaroita opastaa eräasioihin hilpeä tonttu Hepokönkään Höppänä.

 

juuka erämessut.jpg

Maukasta ruokaa läheltä ja luonnosta

Ruokateema näkyy messuilla kokkikoulun ohella siten, että näytteilleasettajissa on runsaasti luonnonantimia myyviä yrityksiä. Messualueelta löytyy myös Herkkujen Tori ja erämessuravintola, josta saa mm. hirvi- ja karhuburgereita sekä Pielisen kuhaa.

Messuvieraille on varattu 1700 pysäköintipaikkaa ja pysäkointialueelta on ilmainen bussikuljetus messuille. Messualueen lähellä on myös kotieläinpiha sekä vanhojen traktoreiden ja työkoneiden näyttely.

Katso lisää:
sites.google.com/view/pieliseneramessut
www.facebook.com/pieliseneramessut/