Ryhmä-, virkistys- ja kokousmatkat

Kun tulet Pohjois-Karjalaan, löydät ILON. Ilon, joka tuntuu lämpönä sydänalassa, leviää hymyksi ja naurun pirskahteluksi. Ilon, joka kimmeltää syysauringon heijastuksessa väreilevässä vedenpinnassa. Ilon joka soi musiikkitapahtumien rytmeissä, teatterin näyttämöllä ja luonnon retkipoluilla. Ilon, joka lämmittää sattuipa sääksi sade tai paiste.

Tule ryhmäsi kanssa löytämään ilo, aitojen karjalaisten keskeltä. Vietä hetki sammaloituneen ikihonkien keskellä, karjalan kauniissa vaaramaisemissa kuunnelleen mystisiä tarinoita. Levähdä hetkeksi kylpylöittemme lempeissä löylyissä ja rentouttavissa poreissa, maistele karjalaisia, suussa sulavia herkkuja, aitojen makujen maakunnassa. Ihastele karjalaisten taitajien kättentöitä ja nauti ilon tuomasta hyvästä olosta ja onnistuneesta retkestä.

Viritä innostunut puna henkilöstösi poskille virkistyspäivän päätteeksi tai tyytyväinen hymy johtoryhmäsi huulille kokouksen lopussa. Koe vauhdikkaat melontaretket villinä kuohuvilla koskilla, tunne luonnon läheisyys yöllä, metsän eläinten seurassa. Koe vauhdin hurmaa ralliauton kyydissä Pohjois-Karjalan kimuranteilla teillä tai tunne kuinka ryhmäyttävät tiimitehtävät hitsaavat porukkasi entistä paremmin yhteen. Saata onnistunut kokouspäivä päätökseen savusaunan muhevissa löylyissä, katsellen upeita järvimaisemia.

Ryhmämatka tai virkistys/kokouspäivä on yhteinen elämys, joka jää mieliin pitkäksi aikaa. Sen onnistuminen on tärkeää jokaiselle mukana matkustavalle. Suunnitteletko retkeä yrityksesi johtoryhmälle, myyntitiimille tai henkilöstöllesi vai mietitkö kiinnostavaa kohdetta yhdistyksesi tai järjestösi kevät- tai syysretkelle? 

Ammattitaitoiset ja kokeneet myyjämme ovat apuna retkeä suunnitellessasi. Ota rohkeasti yhteyttä meihin!
Puh. 0207 434 660 tai sales@visitkarelia.fi
Tutustu tästä ryhmäpaketteihin!

Ryhmämatkat Pohjois-Karjalaan – täydellä sydämellä


Ryhmä-, virkistys- ja kokousmatkat yhdellä puhelinsoitolla: Räätälöimme retki/kokous/virkistyspaketin avaimet käteen -periaatteella juuri ryhmänne toiveitten mukaisesti. Hoidamme majoitus-, ohjelma-, ruokailu-, kokous- ja kuljetusvaraukset sekä kaupunkiopastus -ja matkanjohtajapalveluiden varaukset. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua!