Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Pohjois-Karjalassa - Lumikenkäilyretket

Pohjois-Karjalassa

Lumikenkäilyretket

Nauti Pohjois-Karjalan kauniista maisemista lumikengät jalassa. Retkiä tarjolla muun muassa Kolilla, Bomballa ja Kesälahdella.

 

Tutustu retkien tarjontaan:

FeelKoli >>
Koli Activ >>
Äksyt Ämmät >>
Lakeland Karelia >>
Bomba Action >>

Pohjois-Karjalassa - Koe Issikat

Pohjois-Karjalassa

Koe Issikat

Maisemia on mahtavaa ihastella varmajalkaisten issikoiden turvallisessa kyydissä, joko olet kokeillut? Eritasoiset retket soveltuvat niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille ratsastajille. 

Varaa omat heppailusi:
Hepovaara >>
Paimentupa >>
ElämysMantsi >>

Lieksassa - Villieläinten katselua

Lieksassa

Villieläinten katselua

Oletko koskaan nähnyt villieläimiä luonnossa? Erä-Eeron katselukämpän suojista voi nähdä Suomen suurimmat pedot; karhun, ahman ja suden sekä myös muita metsiemme eläimiä.


Lisätietoja Erä-Eeron nettisivuilta:
Erä-Eero >>

Karu Survival - Karu Hiihtoretki

Karu Survival

Karu Hiihtoretki

Karu Hiihtoretki vie seikkailulle syvälle talviseen luontoon perinteisillä eräsuksilla. Hiihtämisellä on Suomessa pitkät perinteet niin metsästyksessä, kalastuksessa kuin sodankäynnissäkin. Liikkuminen keskellä arktista luontoa perinteisin menetelmin on rauhallista ja rentouttavaa. Sukset mahdollistavat äänettömän etenemisen syvässä lumessa ja talvisen luonnon tarkkailun.

Lisätietoja: Karu Survival >>
Koli - Kansallismaisema kutsuu

Koli

Kansallismaisema kutsuu

Kolin kansallismaisema lumipeitteessä lumoaa yhä uudelleen. Huippujen kierroksella kohtaat vanhat ystävät Akan, Pahan ja Ukon. Opastetulla kierroksella kuulet kiehtovimmat tarut ja eläväisimmät legendat.

 

FeelKoli >>


Talvikalastusta - Kireitä siimoja

Talvikalastusta

Kireitä siimoja

Joko nappaa? Pohjois-Karjala tarjoaa upeat puitteet talvikalastukseen. Lähde kokeilemaan kalaonnea ja nauttimaan luonnon rauhasta.

Kalastusretket järjestää
Pielisen Retki >>

Laskettelua - Mustavaaralla

Laskettelua

Mustavaaralla

Mustavaaran monipuoliset ja perheystävälliset rinteet tarjoavat hyvät laskettelumahdollisuudet kaikentasoisille laskettelijoille. Rinteet sijaitsevat Kontiolahdella, alle puolentunnin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Keskuksen alueelta löytyy myös kaksi kotaa ja hiihtoladut upeissa vaaramaisemissa.

 

Lue lisää >>

Pohjois-Karjalassa - Moottorivoimaa

Pohjois-Karjalassa

Moottorivoimaa

Jos kävelyvauhti ei riitä, ota allesi tehokkaampi kulkupeli! Pohjois-Karjalan alueelta löytyy useita yrityksiä, jotka tarjoavat moottorikelkkasafareita.

 

Tutustu yrityksiin: 
Bomba-Action >>
Veikko Vanhanen >>
Ruunaan Matkailu >>
Korpisoturi Oy >>


Kontiolahdella - Fatbike -pyöräilyä

Kontiolahdella

Fatbike -pyöräilyä

Haluaisitko testata fatbike-pyöräilyä? Kontiolahden jäähdytetyltä ladulta on mahdollista vuokrata nyt myös fatbike -pyöriä. 

 

Lisätietoa vuokrauksesta:
Jäähdytetty latu Kontiolahti >>
Fatbike -reitit >>