Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Huhmari

Lupaus hyvästä olosta

Hyvää palvelua
Huhmari on mutkattoman mukava ja luonnostaan kaunis lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Meillä uskotaan, että jokaisen kuuluu silloin tällöin tehdä investointi itseensä ja pitää pieni paussi arjesta. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita lomaelämyksiä ja viimeistelemme ne karjalaisella vieraanvaraisuudella sekä lupsakan leppoisalla palvelulla.

Huhmari koostuu päärakennuksen lisäksi 60 loma-asunnosta, joissa kaikissa oma sauna sekä ravintolapalveluista 230 hengelle.

Huhmarin ryhmätarjous

alk. 65 eur/hlö/vrk/2hh, sis. majoittumisen puolihoidolla sekä kylpylälipun.  Joka 16. vapaa.

Kokoustilat Huhmarissa:
Kallioravintola Louhi /60-80hlö
Auditorio /180 paikkaa
sekä 10 muuta erilaista tilaa /6-80hlö

 

______________________________________
Lomakeskus Huhmari 
Puh. 0207 691 230
vastaanotto@huhmarisvaaranloma.fi
myynti@huhmarisvaaranloma.fi
www.lomakeskushuhmari.com


facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg  google-maps-9.18-tuttoandroid1.png

Ohjelmaa ryhmille
Tutustu tarjontaamme ja suunnittele lomasi ohjelma juuri ryhmäsi sopivaksi.

Polskis ja loiskis! Huhmarissa hemmotellaan vesipetoja vauvasta vaariin. Höytiäisen lisäksi täällä polskitaan nimittäin myös Vesimaailman altaissa ja poreissa. Kuntouintiallas, lastenallas, poreallas, viihdeallas ja ulkoallas ovat Huhmarissa majoittuvien asiakkaiden vapaassa käytössä aukioloaikojen puitteissa ja perinteisten vesileikkien lisäksi niissä pääsee kokeilemaan myös erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, kuten vesijumppaa.

Juhliminen on elämän suola ja tanssiminen mitä parhainta liikuntaa! Katso tanssikalenteri täältä.

Elämyksiä kaikille aisteille. Huhmarissa tapahtuu ympäri vuoden ja perinteisten loma-aktiviteettien lisäksi tulemme jatkossa esittelemään yhä vahvemmin myös paikallista teatteri-, musiikki- ja tapahtumataidetta.

Kokoukset ja virkistyspäivät hoituvat Huhmarissa huoletta!
Huhmarissa voi kokeilla saunayogaa alk. 12€/hlö, min. 120€/ryhmä, harrastaa ohjattua vesijumppaa (alk min. 10 hlöä) ja nauttia muista kylpylänautinnoista, hinnat alk. 10 €/hlö. Myös nuotiokahviretket kodalle ryhmissä alk min. 120€/ryhmä sekä 10€/henkilö ovat mahdollisia monien muiden palveluiden kuten, kanoottikoulun, lumikenkäretkien, frisbee- ja minigolfin lisäksi ovat sovittaen mahdollisia!

Päiväkokoukset alk. 32€/hlö sis. tulo- ja päiväkahvit, lounasbuffetin sekä kokoustilavuokran päärakennuksessa.
Louhessa päiväkokoukset alk. 40€/hlö.


Yöpymiskokoukset
alk. 130€/hlö/vrk/2hh sis. majoituksen, ruokailut (2x lounas, päivällinen, 3x kokouskahvitukset sekä aamupalan). kylpyläliput sekä kokoustilan päärakennuksesta.