Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
 - Mökkiloma maaseudun rauhassa

Mökkiloma maaseudun rauhassa

Onko toiveissa mökkiloma maaseudun rauhassa? Pohjois-Karjalassa mökkejä on tarjolla runsaasti eri tahojen kautta. Aloita rentojen hetkien suunnittelu yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.
 - Lomarengas

Lomarengas

Pohjois-Karjala on yksi Suomen idyllisimmistä mökkialueista, jonka ainutlaatuiset vehreät metsät, järvialueet ja erämaaluonto ovat vertaansa vailla. Lomanvietto järven rannalla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai retkeilystä. Pohjois-Karjalassa luonto sekä rikas kulttuuri ja mielenkiintoinen historia sulautuvat sovussa toisiinsa.

Lomarenkaan kaskusvaraamosta löydät yli 200 lomamökkikohdetta Pohjois-Karjalasta. Tutustu ja löydä oma lomamökkisi täältä.
 - Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus Huhmari

Viihtyisä lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Vuokrattavana hyvin varustettuja huviloita, jossa valmistat ruokasi itse tai voit hemmotella itseäsi myös mökille tilattavalla aamiaisella. 


Huvilat vuokrataan alk. 100 eur/vrk/1-2 hlö, lisähenkilöt 50 eur/vrk. Varaukset ja lisätiedot:
myynti@huhmarisvaaranloma.fi
www.huhmarisvaaranloma.fi


 - Kolin lomamökit

Kolin lomamökit

Suurin osa Kolin alueen vuodepaikoista on lomamökeissä, huviloissa ja huoneistoissa. Vuokrattavia kohteita on sadoittain eri puolilla Kolia ja Pielisen seutua pienistä huoneistoista hyvätasoisiin huviloihin.

Kolin lomamökit löydät täältä.