Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
 - Mökkiloma maaseudun rauhassa

Mökkiloma maaseudun rauhassa

Onko toiveissa mökkiloma maaseudun rauhassa? Pohjois-Karjalassa mökkejä on tarjolla runsaasti eri tahojen kautta. Huomioithan, että poikkeustilanteesta johtuen mökkien saatavuus voi poiketa sivustomme tiedoista. Selvitä ajantasaiset tiedot suoraan yrityksiltä, ja aloita rentojen hetkien suunnittelu.
 - Lomarengas

Lomarengas

Pohjois-Karjala on yksi Suomen idyllisimmistä mökkialueista, jonka ainutlaatuiset vehreät metsät, järvialueet ja erämaaluonto ovat vertaansa vailla. Lomanvietto järven rannalla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai retkeilystä. Pohjois-Karjalassa luonto sekä rikas kulttuuri ja mielenkiintoinen historia sulautuvat sovussa toisiinsa.

Lomarenkaan kaskusvaraamosta löydät yli 200 lomamökkikohdetta Pohjois-Karjalasta. Tutustu ja löydä oma lomamökkisi täältä.
 - Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus Huhmari

Viihtyisä lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta.

Meillä luonnon keskellä on tilaa. Täällä voi nauttia hiljaisuudesta ja luonnon raikkaasta ilmasta. Vuokrattavana hyvin varustettuja huviloita, jossa valmistat ruokasi itse tai voit hemmotella itseesi myös mökille tilattavana aamiaisella.

Huvilat vuokrataan alk. 100 eur/vrk/1-2 hlö, lisähenkilöt 50 eur/vrk. Varaukset ja lisätiedot:
myynti@huhmarisvaaranloma.fi
www.huhmarisvaaranloma.fi

Huom! Ravintola ja vesimaailma suljettu toistaiseksi 16.3 alkaen.
 - Kolin lomamökit

Kolin lomamökit

Suurin osa Kolin alueen vuodepaikoista on lomamökeissä, huviloissa ja huoneistoissa. Vuokrattavia kohteita on sadoittain eri puolilla Kolia ja Pielisen seutua pienistä huoneistoista hyvätasoisiin huviloihin.

Kolin lomamökit löydät täältä.