Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Wildacha

Marraskuussa 2018 käynnistettiin uusi projekti, https://wildacha.ru/ - mökkien varauspalvelu Venäjän Karjalassa ja Suomessa.

Palvelu on kehitetty osana kansainvälistä yhteistyöohjelmaa, joka tukee yhteisiä hankkeita EU:n ulkorajoilla, Euroopan Unionin, Venäjän Federaation ja Suomen tasavallan rahoituksella (Business and information cooperation in the area of booking of small accommodation online, WilDacha KA1020, https://kareliacbc.fi/index.php/en/projects). 

Hankekehittäjänä toimii OY ICS-Systems.  Karelia Expert Matkailupalvelu Oy on virallinen hankekumppani.

Hankkeen tavoite on auttaa mökkien ja majatalojen omistajia liiketoiminnan kehittämisessä ja laillistamisessa sekä antaa matkailijoille luotettava ja helppo tapa etsiä ja varata mökkejä - ei ainoastaan Venäjän Karjalassa vaan myös Suomessa.

Palvelu on suunnattu luonnon ja alkukantaisten virkistysmahdollisuuksien ystäville, ja sen tavoitteena on kahden alueen - Suomen Karjalan ja Venäjän Karjalan - välinen yhteiskunnallinen ja taloudellinen yhteistyö.

Hankkeessa on nykyään jo yli 350 taloa koko Karjalassa, jotka voidaan varata verkossa.

Hankekumppanit ovat:
1. Petroskoin valtionyliopisto, https://petrsu.ru/
2. Venäjän Valtion budjettilaitos «Karjalan tasavallan matkailukeskus», http://www.ticrk.ru/
Hankkeen puitteissa käynnistetään mökkien omistajille yhdessä Petroskoin valtion yliopiston fyysisen kulttuurin, urheilun ja matkailun instituutin kanssa verkkoseminaari, jonka aiheena on verotus, oikeudellinen sääntely ja liiketoiminnan kehittäminen.
 
Lisäksi kehitetään Karjalan matkailukarttaa, joka esitetään myös hankkeessa.

Yhteystiedot:
Igor Semenov
iosemenov@gmail.com
+7911 4131435
 
Igor Kalyenen
ikalienen@yahoo.com
+7921 7262850
 
Suomessa:

Anna Härkönen, projektikoordinaattori
anna.harkonen@visitkarelia.fi
+358 400 239 619

11.jpg

 

Programme logo JPG FI