Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Sokos Hotel Kimmel

Itä-Suomen johtava kokous- ja juhlatalo, joka soveltuu niin perheille kuin business-matkaajillekin.
Kimmel sijaitsee liikenneyhteyksien ytimessä aivan keskustan laidalla Sirkkalapuistossa.

Kimmel_Hotel.jpg

 

Sokos Hotel Vaakuna


Joensuun Vaakuna
sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa kauppakeskus Iso Myyn sekä lukuisten ravintoloiden yhteydessä. Sen lisäksi kaikki tärkeimmät kulttuuri- ja tapahtumapaikat ovat hotellin vieressä.

Vaakuna_superior room.jpg

 

GreenStar


GreenStar on pieni Joensuulainen hotelliketju, joka pyrkii mahdollisimman ympäristöystävälliseen toimintaan. Joensuun hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, torin vieressä. Rakennuksen energia on osittain aurinkopaneeleilla tuotettua. Hotellista löytyy huoneita moneen lähtöön, liikuntarajoitteet huomioon ottaen.

gs julkisivu ja parkkihalli.jpg

 

Lietsu Boutique Aparthotel

Huoneistohotelli Lietsu tarjoaa yksilöllistä hotellimajoitusta karjalaisella sydämellä ja vieraanvaraisuudella. Juuri remontoitu Lietsu sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa keskeisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä. Lietsun jokaisesta huoneistosta löytyy hyvin varusteltu keittiö, mutta voit aloittaa päiväsi myös karjalaisella aamiaisella kodikkaassa tuvassa. Päivän rientojen jälkeen voit puolestaan nauttia 5. kerroksessa sijaitsevan saunan löylyistä ja ihastella samalla näköalaa Pielisjoelle.

Lietsu_191122_valiaikainen_WEB-123.jpg

 

Scandic Joensuu


Hotelli joka pyrkii mahdollisimman esteettömään ympäristöön ja kannustaa liikkumaan. Majoittuessasi Scandic Joensuussa saat käyttöösi saunat, sekä yhteistyössä toimivan maksullisen kuntosalin. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin ja alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi! Hotelli sijaitsee keskustassa taidemuseon sekä kauppakeskuksen lähettyvillä.

 

ONLINE TOIMIJAT

Booking.com
Yksi maailman suurimmista lomien suunnittelu- ja varauspalveluista sisältää myös Pohjois-Karjalan liikennöinti- sekä majoituspalveluita.
Yhteystiedot:
www.booking.fi

0972519897 (suomenkielinen palvelu)
+358 972 519 897 (kansainvälinen nro. suomi)MÖKIT

kesamokki_ranta.jpg

Lomarengas
Suomen vanhin ja tunnetuin mökki- ja loma-asuntojen välittäjä. Lomarenkaasta löytyy laaja tarjonta maakuntamme vuokrattavista mökeistä sekä loma-asunnoista.
Yhteystiedot:
myynti@lomarengas.fi

www.lomarengas.fi

0306 502 502

Koli24
Loma-asuntoja, nähtävää ja koettavaa Kolin alueella:
info@koli24.fi
+35844 982 8320
www.koli24.fi

Break Sokos Hotel Bomba

Pari vuotta sitten uuden ilmeen saanut kylpylähotelli Bomba on pala vanhaa Karjalaa! Uutuuttaan hehkuva kylpylä, Karjalaiskylä, ravintolat sekä maisemat houkuttelevat kaikki yhdessä irtiottoon arjesta. Bomba sijaitsee juuri sopivan matkan päästä Nurmeksen keskustasta luoden oman idylisen maailmansa ollessaan silti vain muutaman kilometrin päässä muista kaupungin palveluista.

Pool (2) BOMBA.jpgHyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus

Majoitus-, leiri- sekä tapahtumapaikkana tunnettu, entiselle maatilalle rakennettu nuoriso- ja matkailukeskus sijaitsee Nurmeksessa muutaman kilometrin päässä keskustasta. Hyvärilä tarjoaa hotellihuoneiden lisäksi lomahuoneistoja sekä majoitusta Pehtoorin talosta sekä rantatuvasta. Näiden lisäksi Hyvärilässä on myös leirintäalue, joka on käytössä kesästä syksyyn. Hyvärilässä on tarjolla myös monen monta aktiviteettiä uusia kokemuksia kaipaaville sekä harrastajille!

Hyvärilä Nurmes.jpgBreak Sokos Hotel Koli

Kolin kylpylähotelli sijtiatsee kuvan kauniin kansallispuiston sisällä. Koli tarjoaa upeat puitteet niin rentoutumiselle Koli Relax Spassa kuin uusille seikkailuillekin Ukko-Kolin vaaroilla. Koli on tunnettu matkakohde niin ryhmien kuin kaksin matkaajienkin kesken. 

Break_SH_Koli_huoneet_HiRes-22.jpg

 

Lomakeskus Huhmari


Viihtyisä lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Tutustu Huhmariin!

1234.JPG