Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tapahtumia ympäri maakuntaa!

Maakunnassamme tapahtuu pitkin vuotta. Poimi parhaat vinkit ja ota osaa!

Joensuu Night Run 12h ja 6h -ultrajuoksutapahtuma käydään 16.-17.11.2019 välisenä yönä. Tapahtumapaikkana on Joensuu Areena.

Pohjois-Karjala on tunnettu musiikillisesta tarjonnastaan. Marraskuussa Botanialla voi nauttia Jazzin rytmeistä, ja parhaimpaan pikkujouluaikaan Joensuussa sekä lähiympäristössä keikkatarjontaa riittää klassisesta rokimpaan. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin täältä.

Perinteinen Taitokorttelin joulukylä avaa ovensa joulukuussa, mukana menossa itse joulupukki! Joensuu Areenan joulumarkkinat tuovat aidon markkinatunnelman tullessaan, ja saattaa sieltä löytyä yllätyksiä pukinkonttiinkin. Sinkkolan joulutapahtuma saa tunnelmallaan hyvän mielen niin pienille kuin isommillekin.

 

Osallistuisitko aarrejahtiin? Se on mahdollista Nurmeksessa syksyn ajan. PielisAreenalla vuorostaan nautitaan PikkujouluShow:n merkeissä marraskuun lopulla, ja joulunavajaisia vietetään Nurmeksen keskustassa joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Ilomantsissa on joulukuun alussa koko perheen elokuvapäivä, jolloin Kino-mantsissa pääsee katsomaan elokuvia ilmaiseksi.

Lisää paikkakuntakohtaisia menovinkkejä löydät Karjalaisen menoinfosta sekä Joensuun tapahtumakalenterista.

Psst! Muista myös maakuntamme suurin urheilutapahtuma, BMW IBU World Cup Biathlon -osakilpailu maaliskuussa Kontiolahdella!