Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Kivaa tekemistä koko perheelle!

Pohjois-Karjala tarjoaa lukuisia käyntikohteita ja aktiviteetteja eri-ikäisille perheenjäsenille. Pakkaa koko perhe mukaan ja viettäkää kiva päivä yhdessä!

Pienten lasten kesäsuosikkeihin kuuluvat liikennepuistot. Niitä löytyy esimerkiksi Kiteeltä ja Lieksasta. Puistot ovat avoinna kesäkuusta elokuun alkuun saakka. Rääkkylän Leikkimuseo Kotista vie aikuisetkin mukanaan takaisin lapsuuteen. Mukulakatu on lasten oma satukaupunki, joka taloineen ja asukkaineen muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Mukulakatu on innostava leikkipaikka, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Kaikenikäiset eläinten ystävät viihtyvät puolestaan eläinpuistoissa. Pohjois-Karjalasta löytyy kaksi suurempaa ympärivuotisesti aukiolevaa eläinpuistoa, Pikkukili Lieksassa ja Kitee Zoo Kiteellä. Kesäisin kotieläimiä voi rapsutella muun muassa Outokummussa Mäntytien kotieläinpihassa ja Polvijärvellä Saarilan Maatlamatkailussa.


Elokuvateatterit ovat varma valinta nuorison keskuudessa. Valitkaa perheen kanssa kaikille sopiva esitys Joensuusta, Kiteeltä, Lieksasta, Nurmeksesta tai Ilomantsista

Päivä raikkaassa ulkoilmassa herkullisilla eväillä tekee hyvää kaikille. Maakuntamme kansallispuistot ja retkeilyalueet tarjoavat kauniita maisemia ja reipasta mieltä, oli kyse sitten pidemmästä reissusta tai nopeasta pyrähdyksestä.

Ikärajattomat konsertit sopivat musiikin ystäville. Esimerkiksi syyskuussa Joensuussa järjestettävä Musapatti -konsertti on lasten suursuosikki, ja lokakuinen Lehtiä Ilosaaressa on kaikille sallittu yhden illan sisäfestivaali. 

Psst! Tutustu myös näihin, maksuttomiin Joensuun seudun elämyksiin!


Kuva: Jarno Artika