Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Paljon tekemistä ja ohjelmaa - Hiihtoloma Kolilla

Paljon tekemistä ja ohjelmaa

Hiihtoloma Kolilla

Koli on parhaimmillaan lumipeitteessään hiihtolomaviikkojen aikana. Kansallispuisto ja sen ympäristö tarjoaa matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Tarjolla muun muassa lumikenkäilyä, huskyajeluja ja saunajoogaa. Lomaviikkojen aikana järjestetään myös muun muassa useita hiihtotapahtumia.

 

Lisää ohjelmasta >>

Laskettelemaan tai hiihtämään Kontiolahdelle - Laskettelukeskus Mustavaaralle

Laskettelemaan tai hiihtämään Kontiolahdelle

Laskettelukeskus Mustavaaralle

Mustavaaran monipuoliset ja perheystävälliset rinteet tarjoavat hyvät laskettelumahdollisuudet kaikentasoisille laskettelijoille. Rinteet sijaitsevat alle puolentunnin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Keskuksen alueelta löytyy myös kaksi kotaa ja hiihtoladut upeissa vaaramaisemissa.

 

Hiihtolomien aikana laajennetut aukioloajat!
Lue lisää >>

Lumista hauskaa talvilomalla - Ilomantsin Mekrijärvellä

Lumista hauskaa talvilomalla

Ilomantsin Mekrijärvellä

Tule viettämään rennot ja leppoisat lomapäivät perheesi tai ystäviesi kanssa Pohjois-Karjalaan, jossa vaihdetaan työarki kertaheitolla talviseen lomailuun. Meillä on täällä rauhallista ja tilaa hengittää, eikä tarvitse jonottaa! Ilomantsin Mekrijärvellä lomailet lumisessa maisemassa nauttien talven tarjoamasta hauskuudesta, yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta – täysihoidossa ei tarvitse miettiä ruoanlaittoa!

 

Lue lisää >>

Kudotaan huivi matkakangaspuilla - Taitokeskus Ilomantsi

Kudotaan huivi matkakangaspuilla

Taitokeskus Ilomantsi

Tule tutustumaan kevyiden matkakangaspuiden mahdollisuuksiin. Viikonlopun aikana pääset nauttimaan kutomisen ilosta ja saat valmiiksi takuulämpimän villahuivin. Kurssi on kaksipäiväinen. Se järjestetään perjantaina 28.2. klo 17–20 ja lauantaina 29.2. klo 10–14.

Ilmoittaudu 21.2. mennessä.

Lisätiedot

Laskettelemaan tai hiihtämään Heinävedelle - Pääskyvuoren laskettelukeskukseen

Laskettelemaan tai hiihtämään Heinävedelle

Pääskyvuoren laskettelukeskukseen

Koko perheen laskettelukeskus Heinävedellä. Laskettelukeskuksessa on yhteensä viisi rinnettä, lisäksi laskettelukeskuksesta lähtee hoidettuja latuja. Alueella on myös välinevuokraamo, josta voi vuokrata laskettelu- ja hiihtovälineitä sekä lumikenkiä.

 

Hiihtolomien aikana laajennetut aukioloajat!

Lisätietoja >>

Tapahtumia ja aktiviteetteja tarjoaa - Lakeland Karelia Kesälahdella

Tapahtumia ja aktiviteetteja tarjoaa

Lakeland Karelia Kesälahdella

7.3. Potkukelkkasafari, 8.3. Lumikenkävaellus
Retket tarjolla myös tilauksesta!

8.3. Laskiaistapahtuma "Ulkona kuin lumiukko"

Omat pulkat, sukset ja muut talviset leikkivälineet mukaan. Mainio pulkkamäki odottaa kaikkia iloisia ja leikkiväisiä mukaan talven rientoihin. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan myös muita talviaktiviteetteja esim. potkukelkkailua, lumikenkäilyä. Buffassa myynnissä lämmintä juomaa ja keittoa. Tervetuloa!

 

www.lakelandkarelia.fi/

Hiihtolomanäytökset - Joensuun kaupunginteatteri

Hiihtolomanäytökset

Joensuun kaupunginteatteri

Joensuun kaupunginteatterissa on tarjolla hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 kaksi eri näytelmää. ”9 hyvää syytä elää” on kertomus suorituskeskeisestä yhteiskunnasta ja odotusten ristiaallokossa poukkoilevista ihmisistä. ”Koko homman pomo” on hapanimelä konttorikomedia, jossa vuorottelevat herkulliset väärinkäsitykset, ennakkoluulojen törmäykset ja moraaliset painiottelut.

 

Lisätiedot ja aikataulut: www.joensuunteatteri.fi

Opastettu retki upealle näköalapaikalle Toivon tornille - Äksyt Ämmät

Opastettu retki upealle näköalapaikalle Toivon tornille

Äksyt Ämmät

Opastetulla retkellä kierretään Kohtavaaran luonto- ja historiapolku ja kuullaan vaaran asutushistoriasta, paikan kasvillisuudesta ja eläimistä. Opastetulla kierroksella noustaan Toivontornille, jolta avautuu kolimainen maisema Pohjois-Pieliselle. Patikoinnin päätteeksi nautitaan nuotiokahvit.

 

Lisätiedot

Kulinaristin hiihtopaketti - Äksyt Ämmät

Kulinaristin hiihtopaketti

Äksyt Ämmät

Talvilomaa leppoisasti hiihdellen!


Yhdistä herkullinen lähiruoka, ulkoilu ja hiihto.
Kulinaristin talvilomalla majoitut mukavasti valitsemassasi viihtyisässä majatalossa ja nautit herkullista lähiruokaa - Karelia á la carte.

 

Lisätietoja

Majatalojen

Majatalojen "Lepää ja nauti" -talviloma

Äksyt Ämmät

Irtaudu hetkeksi arjen kiireestä kuuntelemaan itseäsi kaikessa rauhassa ja ennen kaikkea nukkumaan hyvin. Lepää viihtyisässä majatalossa omassa rauhassa ja nauti herkullista lähiruokaa - Karelia á la carte. Kävele metsässä, lumikenkäile tai hiihdä... jos siltä tuntuu. Tervetuloa toipumaan kiireestä!

 

Lisätietoja

Energistä hiihtolomaa - Nurmeksen Hyvärilässä

Energistä hiihtolomaa

Nurmeksen Hyvärilässä

Hyvärilän hiihtolomaviikot 8-10 ovat täynnä mukavaa tekemistä niin lapsille kuin aikuisille! Majoitu mukavasti Kartanohotellissa tai kodikkaasti lomahuoneistoissa.

Vuokravälineitä löytyy aina lumikengistä liukureihin, lautapelit illanistujaisiin sekä Hyvärilän oma versio curlingista – Hyrlinki! Riihikota auki joka päivä; mahdollisuus makkaran- tai tikkupullan paistoon!

 

Lisätietoja >>

Hiihtoloman tarjontaa - Finland Travel Company

Hiihtoloman tarjontaa

Finland Travel Company

Finland Travel Company järjestää lomapaketin toiveiden mukaan. Majoitukset ja aktiviteetit Pohjois-Karjalassa järjestyvät helposti kauttamme. Voit varata meiltä huskyseikkailut, kotaruokailut, lumikenkäilyt sekä muut talven aktiviteetit.

 

Lisätietoja:
http://www.travelcompany.fi
info@travelcompany.fi
puh. +358 401253593