Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Sinun lomasi / Hiljaisuusmatkailu / Hiljaisuustuotteet Nurmes - Valtimo
Hiljaisuustuotteet Nurmes - Valtimo

Hiljaisuus on matka kohti yksinkertaisuutta ja mutkattomuutta. Siksi se auttaa selvittelemään, mikä elämässä on oleellista ja merkityksellistä. Hiljaisuutta kohtaan tunnettu kiinnostus on ajan merkki. Syrjään vetäytyminen on tarpeen, jotta ihminen voisi hahmottaa yhä monimutkaisemmaksi, haastavammaksi ja epäselvemmäksi käyvää elämää.

945704_486229544783565_1695843559_n.jpg


Majatalosta majataloon retket

Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; hienoja luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia. Haluamme tehdä retkistä ja lomista mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Päätöksissä otetaan huomioon ympäristölle aiheutuvia haittoja. Tällaisia periaatteita ovat esimerkiksi: julkisten kulkuneuvojen käyttö, paikallisten pienten matkailuyritysten majoitus- ja ruokailupalvelujen suosiminen, lähiruoka sekä tavallisten arkipäiväisten ilojen tarjoaminen; sieniretki, aamiainen ulkona, metsämarjahillot, puulämmitteinen sauna ja yrttinen iltatee   >> Tutustu tuoteperheeseen


logo pdf.png

 vaakaviiva_465.jpg

  

Räksyt räkit.1.jpg

unesco.1.jpg Karelia a la carte.jpgreuna.2.png

 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu