Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Sinun lomasi / Hiljaisuusmatkailu / Hiljaisuustuotteet Ilomantsi
Hiljaisuustuotteet Ilomantsi

TL maisema-crop.JPG

 

kaki.1.jpgMiltä kuulostaisi yrttien kerääminen, ruoan valmistaminen kaikessa rauhassa, käsillä tekemisen taitojen opettelu, liikunnan iloa, pihapiirien eläinten seuraaminen, villieläinten tarkkailu, kehon ja mielen hallinta, hemmottelevat hoidot, yöpyminen ulkoilmassa, järvellä, metsässä, puutarhoissa tai muissa vihreissä keitaissa, marjojen poiminta, maastokävelyt, soutuveneily, kanoottimatka, perhosretriitti tai kantelemeditaatio.

 

vaakaviiva_465.jpg

 

Maisemaretket Koitajoella

Antaudu virran vietäväksi, nauti kaikessa rauhassa!
Koitajoki, joka välillä vaihtaa valtakuntaakin, antaa hienon mahdollisuuden tutustua karjalaisen luonnon monimuotoisuuteen. Koitajoen vesistöreitillä
on niin kuohuvia koskia kuin suuria järvialueitakin. Teemme maisemaretken vesitse pitkin Koitajokea motorisoidulla pontoonilautalla.

Esteetön, tasapohjainen lautta on rekisteröity kipparin lisäksi 12 henkilölle. Retki alkaa Möhkön kylältä Savottakahvila Möhkön Mantalta. Siellä varustaudumme
sään mukaisesti retkeä varten. Etenemme omaan tahtiin pitkin leppoisasti virtaavaa Koitajokea, jokivarren maisemia ihaillen kohti Nuorajärven ulappaa. Matkan aikana on mahdollisuus kokeilla kalaonnea vetouistellen. Retken aikana nautimme pientä huikopalaa sään mukaan joko kylmän tai kuuman juoman kera.
Hinta 75 € / tunti (kun 1-12 hlön ryhmä)
sis. ohjelman, lautan kippareineen ja tarvittavine turva-varusteineen, vetouisteluvälineet, pientä huikopalaa
retkievääksi, vastuuvakuutuksen.
Ajankohta: 1.6.-30.9.2016

 

Tietoisuus luonnosta ja itsestä – voiman virittäminen

Retriitti luontoa ja hiljaisuutta aistien - leväten ja liikkuen. Sisältää ohjattuja vaihtelevia meditaatioita ja luonnonenergian aistimisen harjoitteita. Rakennamme yhteyttä itseemme ja luonnon suureen viisauteen vuodenajan ja sään mukaisesti.
Hinta 190 € / hlö / vrk
sis. ohjauksen ja täysihoidon

 

 

 

Lehmäleiri

Oletko joskus halunnut oppia lypsämään? Tai ehkä mielesi tekisi harjata vasikkaa, juottaa sille maitoa ja kuljettaa sitä narussa laitumelle. Kenties haluaisit hiljakseen ajaa kyyttökarjaa laitumelta kotiin. Tai ehkä vain tahtoisit tutustua ystävällisiin maatilan eläimiin ja niiden elämään ja samalla viettää erilaisen, aktiivisen loman. Lehmäleirillä voit kokea tätä kaikkea ja vielä paljon muuta. Leiri on suunnattu kaikenikäisille lehmistä ja maalaiselämästä kiinnostuneille. Itäsuomenkarjan lehmä eli kyyttö on lehmäleirillä pääosassa, mutta aikaa vietetään paljon myös lampaiden, vuohien, kanojen ja tilanteen mukaan myös hevosten parissa. Lehmäleirillä tehdään myös juustoa kyytön maidosta.
Hinta 275 € / hlö
sisaralennus -20 € (20 hlön ryhmä)

 

  

 

vaakaviiva_465.jpg

Tuotteiden varaukset ja myynti:
Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
puh.0400 240 072
ilomantsi@kareliaexpert.fi

 
Hiljaiset hoidot

Hiljenny, pysähdy hetkeksi. Anna aikaa itsellesi, kuule ajatuksesi. Kuuntele sydäntäsi. Hoidot ovat ns. hiljaisia hoitoja, hoitojen aikana ei keskustella, taustalla voi soida hiljainen musiikki tai luonnon äänet tai voi olla aivan hiljaista.

• Kristallikulhohoito / Rumpurentoutus
Ääni ja musiikki vaikuttavat ihmiskehoon mm.fysiologisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti. Kehomme jokainen solu resonoi eli värähtelee omalla taajudellaan. Kristallikulhot, kuten myös rummun lempeä värähtely, tasapainottavat kehomme ominaisvärähtelyä ja saavat palautumaan sen terveeseen olotilaan, äänivärähtely rentouttaa ja harmonisoi kehoa solutasolle asti, kulhojen ääni vaikuttaa myös aivojen altotaajuuteen. Anna lempeän värähtelyn helliä mieltäsi ja kehoasi. Yksilöhoitona n. 30 min / 30 €. Ryhmät koon mukaan, kysy tarjousta!

 • Energiahoito
Lempeä, rakkaudellinen hoito, jossa hoitaja välittää hyvää, parantavaa ja rakastavaa energiaa hoidettavalle. Jokainen saa hoidosta juuri sen, mikä on hänelle tarkoitettu. Hoidon aikana voi kuulla oman sisäisen hiljaisuuden, tehdä matkan itseensä, löytää sen, kuka oikeasti on. Hoito voi avata uusia ovia ja mahdollisuuksia omalla hiljaisuuden tiellä, jos vain itse sallii sen itselleen. Hoito rentouttaa ja harmonisoi mieltä ja kehoa.
Hoidon kesto n. 1 h / 50 €.

• Aromaterapia
Kehoa ja mieltä rentouttava koko kehon lempeä hieronta, missä käytetään puhtaita 100 % eteerisiä öljyjä ja luomulaatuisia pohjaöljyjä asiakkaan tarpeen mukaan.
Hoidon kesto n. 1 h / 60 €.

• Shiatsu
Hoito perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, hoidon aikana painellaan ja venytellään rytmisesti ns. energiaradat eli meridiaanit keholta, hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä. Hoidon kesto n. 1,5 h / 58 €.

Parppeinvaara

•  Kanteletuokio
Hiljenny hetkeksi kuuntelemaan kauniisti
helkkyviä kantelesävelmiä Runonlaulajan
pirtissä. Runopirtin esittely ja kanteletuokio.
Tuokion jälkeen mahdollisuus omatoimiseen tutustumiseen Runokylään.
Hinta 6 €/hlö (min. 10 hlön ryhmä) ja 40 €/ryhmä (kesä-elokuu), 110 €/ryhmä (syys-huhtikuu) 

•  Elämänpuu-työpaja
Karjalaisissa käspaikoissa, muistiliinoissa, usein kuvattu elämänpuu liittyy maailmanlaajuiseen symboliperheeseen. Elämänpuu -työpajassa tutustutaan karjalaiseen kuvakieleen ja rakennetaan oma elämänpuu. Mitä sinun
elämänpuuhusi kuuluu? Työpajan jälkeen mahdollisuus omatoimiseen tutustumiseen Runokylään.
Hinta 6 €/hlö (min. 10 hlön ryhmä) ja 70 €/ryhmä (kesä-elokuu), 110 €/ryhmä (syys-huhtikuu)

 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu