Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Moduulin nimi Opastettu retki metsänhoitokohteisiin
Yhteystiedot Simo Palviainen
puh. 050 584 5587
simo.palviainen@entra.fi
www.entra.fi/palvelut/ymparistopalvelut
Sisältö Retki asiantuntijan opastuksella 6-7 metsäkohteeseen. Tutustutaan suomalaiseen metsänhoitoon, -käyttöön sekä metsäpolitiikkaan tarkoin valittujen kenttäkohteiden avulla.
Lähtö ilomantsilaisesta majoituskohteesta ryhmän omalla bussilla. Kierretään Ilomantsin Möhkön-Leminahon-Viinivaaran alueella, pysähtyen n. 7 erilaiseen metsäkohteeseen, missä asiantuntijaopas kertoo ”kannon juurella” miten suomalaista metsää uudistetaan, hoidetaan ja käytetään metsäteollisuuden tarpeisiin. Myös ympäristö- ja maisemanäkökohdat huomioidaan. Oppaalla on laaja, kokonaisvaltainen näkemys alueen metsistä, niiden käytöstä sekä suomalaisesta metsäpolitiikasta ja metsänomistajuudesta.
Kesto 5-6 h
Kausi

Toukokuusta lokakuun alkupuolelle / sulan maan ja kantavien metsäteiden aika

Hinta 799 €, verovapaa hinta 645 € (alv 24%)
                    
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu