Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

USEIN KYSYTTYÄ

Kuinka varaan lomamökin helpoimmin?

Kätevintä on käyttää online-palvelua VisitKarelia.fi -sivuilla. Etsi vapaat vaihtoehdot haluamallesi ajalle valitsemalla saapumis- ja lähtöpäivämäärä kalenterista sekä valitse henkilömäärä. Halutessasi voit myös kirjoittaa alueen (kunta, hiihtokeskus (Koli) tai mökin kohdenumeron). Tämän jälkeen paina ”Etsi” -painiketta. Vapaat mökit tulevat näytölle. Halutessasi voit vaihtaa mökkien järjestystä ”Vaihda järjestystä” kohdan valikosta. Lisää hakukriteereitä tarkempaan mökkihakuun löytyy sinisestä yläpalkista. Lemmikit sallittu/ei sallittu -haku löytyy lisävalinnat painikkeen alta. Tarkempiin mökkitietoihin pääset painamalla ”Tutustu ja varaa” –painiketta. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan mökin, paina ”Varaa” -painiketta ja anna yhteystietosi. 

Halutessasi henkilökohtaista palvelua, voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme: sales@visitkarelia.fi tai puh. 0207 434 660.

Voinko varata lomamökin alle viikoksi?

Riippuen vuodenajasta mökkejä voi varata 1 vuorokaudesta eteenpäin.
Kesäsesonkina vaihtopäivä rantamökeissä on yleensä lauantai ja lyhin varausaika on viikko. Kolin rinnemökkejä, joissa on yhteinen ranta, voi kesällä vuokrata myös alkaen 1 vrk. Poikkeuksena juhannus, jolloin minimivuokra-aika on 3 vrk.

Miten maksan?

Online-varauksissa maksat joko ennakkomaksun (20 % lomakohteen vuokrahinnasta + palvelupalkkion 20,-) tai koko summan heti luottokortilla tai verkkopankin kautta. Varauksen teon jälkeen (normaalisti seuraavana arkipäivänä) sinulle lähetetään sähköpostilla ajo-ohjeet ja avainten saantitiedot, tarvittavat huoltaja-/omistajatiedot sekä loppulasku siinä tapauksessa, jos olet maksanut vain ennakkomaksun.
Kun teet varauksen suoraan myyntipalvelustamme, niin sinulle lähetetään sähköpostitse tai postitse ennakko- ja loppulasku, kohdekuvaus ja varausvahvistus.

Ilmoitetaanko minulle, että maksusuoritukseni on tullut perille?
Emme erikseen ilmoita asiakkaille maksujen perille saapumisesta, mutta verkkokaupan varauksissa saat toki maksuvahvistuksen automaattisesti sähköpostiisi.

Mitä hintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy mökin/lomahuoneiston ja saunan vapaa käyttö. Mökeissä on normaali kalustus sekä perusastiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Myös polttopuut sisältyvät mökin vuokrahintaan, ellei toisin mainita. Rantamökeillä soutuvene sisältyy hintaan, mikäli kohdetiedoissa on näin mainittu.

Voinko vuokrata lakanoita tai pyyhkeitä?

Mökkien perusvarustukseen kuuluu peitot ja tyynyt. Voit vuokrata liinavaatteet useimmissa tapauksissa ennakkoon mökkivarauksesi yhteydessä. Hinta on mainittu mökin kuvauksessa. Joillakin mökeillä liinavaatteita ei ole vuokrattavana. Varmista siis etukäteen, mikäli sinulla on aikomus vuokrata liinavaatteet. Lisäksi joillakin mökeillä liinavaatteet sisältyvät vuokraan, tämä on silloin kerrottu mökin kuvaustekstissä.

Onko minun ilmoitettava saapumisaikani lomamökin omistajalle?

Mökin huoltajalle tai omistajalle on ilmoitettava saapumisaika hyvissä ajoin etukäteen, jos ajo-ohjeissa sitä pyydetään. Huoltajan tai omistajan yhteystiedot on ilmoitettu ajo-ohjeessa.

Mihin aikaan lomamökille voi mennä?

Lomakohde on käytettävissäsi tulopäivästä kello 16:00 lähtöpäivään kello 12:00 saakka, ellei erikseen ole toisin sovittu. Mahdollisista poikkeuksista on ilmoitettu lomakohteen kohdekuvauksessa.

Kuinka pitkään voin viipyä lomamökissä lähtöpäivänä?

Lomakohde on käytettävissäsi lähtöpäivänä klo 12:00 saakka, ellei kohdekuvauksessa ole toisin kerrottu.

Voiko lomamökille mennä enemmän ihmisiä kuin kohdekuvauksessa lukee?
Mökkiä voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä kohdekuvauksessa on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu. Omistajalla on oikeus periä vuodemäärän ylittävistä henkilöistä erillinen korvaus, vaikka lisävuoteita ei pystyttäisikään tarjoamaan.

Saanko viedä lomamökille lemmikkieläimen?

Lemmikkieläimen voi tuoda kohteisiin, joissa se on sallittu. Kohdekuvauksessa asia on ilmoitettu koirasymbolilla ja tekstillä ”Lemmikkieläimet sallittu”. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Mikäli mukanasi on useampia lemmikkieläimiä, tulee lupa silloin kysyä erikseen omistajalta. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä myyntipalveluumme. Joissakin kohteissa lemmikkieläimestä peritään lisämaksu, jonka suuruus on mainittu kohdekuvauksessa.

Muistathan aina siivota lemmikin karvat lomakohteesta ja sen kalusteista ja lemmikin jätökset myös pihapiiristä ennen lähtöäsi. Huolehdithan myös, että lemmikkisi ei aiheuta vahinkoa lomakohteessa tai sen pihapiirissä. Asiakas on vastuussa kaikista lemmikin aiheuttamista vahingoista suoraan lomakohteen omistajalle.

Voinko mennä lomamökille asuntovaunun kanssa? Saanko pystyttää teltan lomamökin pihalle? Voinko tuoda mukanani kylpypaljun?

Teltan ja asuntovaunun käyttö sekä oman tai vuokratun kylpypaljun tuominen lomamökille ilman omistajan lupaa on kielletty.

Onko mökeissä sauna?

Suurimmassa osassa mökkejä on sauna, löydät tiedot mökkikuvauksesta.

Olen allerginen, voinko huoletta varata lomamökin, jossa on lemmikkikielto?

Lemmikkikielto ei tarkoita suoraan sitä, että lomakohde olisi allergiamökki. Lemmikkikielto voi johtua monesta eri syystä. Lomakohteelle on voitu esim. asettaa lemmikkikielto sen takia, että lomakohde säilyisi paremmassa kunnossa. Mikäli olet allerginen ja haluat varmistua, että varaamasi kohde on itsellesi sopiva, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Kalastaminen

Onkiminen ja pilkkiminen ovat kaikille sallittuja jokamiehen oikeuksia. Muuta kalastusta kuin onkimista ja pilkkimistä harjoittavien täytyy maksaa kalastonhoitomaksu. Lupia voi ostaa mm. R-kioskilta ja netistä. Alle 18-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat saavat virvelöidä ilman kalastonhoitomaksua.

Vaihtopäivä ja lomamökin luovutus

Riippuen vuodenajasta mökkejä voi varata 1 vuorokaudesta eteenpäin.

Kesäsesonkina vaihtopäivä rantamökeissä on yleensä lauantai ja lyhin varausaika on viikko. Kolin rinnemökkejä, joissa on yhteinen ranta, voi kesällä vuokrata myös alkaen 1 vrk. Poikkeuksena juhannus, jolloin minimivuokra-aika on 3 vrk.

Mökki on käytössäsi tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Mahdollisista poikkeuksista on ilmoitettu kohdekuvauksessa.

Entä jos tulee jokin este ja joudun perumaan varaukseni?

Saat takaisin maksamasi summan lukuun ottamatta ennakkomaksua ja palvelupalkkiota, mikäli perut varauksen vähintään 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua (ajalla 27.12. - 11.1. kuitenkin 60 päivää ennen vuokra-ajan alkamista). Mikäli perut varauksen myöhemmin kuin 28 vuorokautta (ajalla 27.12. - 11.1. tapahtuvissa varauksissa 60 päivää) ennen vuokra-ajan alkamista, ei maksuja palauteta.

Mitä teen lomani päättyessä, siivoanko lomamökin itse?

Useimmissa kohteissa voit tilata loppusiivouksen ennakkoon ja nauttia lomastasi loppuun saakka. Loppusiivouksen hinta on mainittu lomakohteen kuvauksessa. 

Jos tilaat loppusiivouksen tai se sisältyy hintaan, huomioithan, että seuraavat toimet tulee joka tapauksessa suorittaa: astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit kerätään kasaan esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle. Muistathan puhdistaa grillin, jos olet sitä käyttänyt. Viethän tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen.

Jos kuitenkin haluat tehdä loppusiivouksen itse, muistathan että se sisältää mm. seuraavat asiat: matot viedään ulos ja puistellaan, lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla mopilla, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, jääkaappi ja mikroaaltouuni pyyhitään, sauna sekä WC pestään ja roskat viedään jätepisteeseen. Siivous tulee tehdä kokonaisuudessaan vasta lähtöpäivänä. Jos käytät grilliä, niin ritilät tulee puhdistaa kuumana heti käytön jälkeen, mutta hiilet tyhjennetään jäähtyneinä. Usein kysyttyä –osiossa on erikseen tarkempi loppusiivousohje.

Keneen otan yhteyttä, jos lomamökillä tulee ongelmia?

Mikäli huomaat puutteita tai vikoja lomamökillä, niin ota viipymättä yhteyttä omistajaan tai huoltajaan. Näin he voivat korjata asian. Mikäli asiaan ei tule korjausta, ilmoita asiasta myyntipalveluumme (arkisin ma-pe klo 09:00 – 17:00 puh. 0207 434 660 tai sales@visitkarelia.fi).

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu