Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Laatuluokitus

Kaikki lomamökkimme ovat tarkastettuja ja laatuluokiteltuja. Käytämme lomamökeissämme samaa laatuluokitusta kuin Lomarengas.

Lomakohteet jaetaan viiteen laatuluokkaan. Luokittelu tehdään mm. teknisten vaatimusten, kalustuksen ja sisustuksen perusteella. Myös kohteen pihapiiri sekä lähialueen palvelut vaikuttavat lopulliseen luokitukseen.

Luokitukset

***** Viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvä lomakohde, joka täyttää vaativankin lomailijan toiveet, mitoitus hyvä kohteen maksimihenkilömäärälle.

**** Erittäin hyvin varusteltu, kaikin puolin tasokas lomakohde.

*** Hyvin varusteltu lomakohde, jossa aina sisä-wc (voi olla myös eko-wc sisätiloissa) ja suihku. Suurin osa lomakohteistamme saa kolme tähteä.

** Yhden tähden kohdetta hieman paremmin varusteltu ja tilavampi lomakohde, jossa usein jonkun verran mukavuuksia. On toiseksi yleisin tähtiluokka.

* Teknisesti vaatimaton lomakohde, kuitenkin siisti ja toimiva "perinteinen kesämökki". Pihapiiri voi kuitenkin olla erinomainen.

Minimivaatimuksena 3-5 tähden kohteelle on sisä-wc, suihku ja vesijohto. Muita minimivaatimuksia ei ole, joten tähtiluokan perusteella ei voi olettaa kohteen sisältävän juuri tietynlaista varustusta. Kohdetietoihin kannattaa siis tutustua huolellisesti.

Halutessasi lisätietoja tietyn kohteen varustelusta tai pihapiiristä ota yhteyttä myyntipalveluumme:puh. 0207 434 660 tai sales@visitkarelia.fi.  Autamme mielellämme!

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu