Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

TripAdvisor


TripAdvisor on maailman suurin ja suosituin matkailusivusto, jolle matkailuyritysten ja -kohteiden omistajat voivat lisätä oman yrityksensä tai kohteensa kuvien kera.
TripAdvisorin avulla mahdolliset asiakkaat löytävät helposti yrityksenne monien muiden matkailuyritysten ja -kohteiden joukosta. Tänne asiakkaat voivat myös arvostella matkailuyrityksenne helposti ja auttaa näin houkuttelemaan uusia asiakkaita.


VisitKarelia ja TripAdvisor

TripAdvisorissa olevat pohjoiskarjalaiset yritykset ja kohteet voivat saada TripAdvisorissa olevat arvioinnit ja kommentoinnit näkyviin VisitKareliassa ko. yrityksen tai kohteen sivulle näkyviin.
Tarvittavat TripAdvisoriin liittyvät kohteen tiedot kerätään Tietoalustan tietojenkeräyslomakkeella, jolla kerätään vuosittain myös muut yrityksen VisitKarelian sähköiseen ja esitemarkkinointiin liittyvät tiedot.


Yrityksen lisääminen TripAdvisoriin

Matkailuyrityksenne on helppo lisätä TripAdvisoriin valitsemalla ensin linkin ohjaamalta sivulta yrityksenne toimialan ja sen jälkeen täyttämällä tarvittava hakemus yrityksen lisäämiseksi.
http://www.tripadvisor.com/GetListedNew
Sivun alareunasta suosittelemme myös tarkistamaan mitä vaatimuksia on eri toimialoilla jotta ne voidaan listata TripAdvisoriin.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu