Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €

Maksuton näkyvyys


 

Palveluhakemisto, sähköinen & painettu

Pohjois-Karjalan matkailun sähköinen palveluhakemisto löytyy osoitteesta www.visitkarelia.fi/palveluhakemisto ja se näkyy laajasti VisitKarelia.fi -verkkosivuilla eri teemojen ja kuntasivujen alla. VisitKarelia tarjoaa kaikille maakunnan matkailuyrityksille mahdollisuuden olla mukana sivuston palveluhakemistossa veloituksetta. Yrityksiltä edellytetään vain palveluhakemistotietojen täyttämistä / päivittämistä.

Perustiedot ja lyhyen kuvauksen kohteesta / yrityksestänne voitte täyttää täällä:
>>Lomake.

Mikäli haluatte hakemistoon laajemmat tiedot yrityksestänne (myös aukioloajat, pääsymaksut, majoituksen hinnat ja varustustason, ravitsemuspalvelujen lisätiedot yms.), ottakaa yhteyttä osoitteeseen  visitkarelia@visitkarelia.fi, niin lähetämme laajemman kyselylomakkeen.

Sähköisen palveluhakemiston kautta tiedot tullaan siirtämään myös painettuun palveluhakemistoon, joka palvelee alueella olevia matkailijoita. Painettu palveluhakemisto tehdään kuntakohtaisesti ja siitä tehdään uusintapainoksia tarpeen mukaan. Aina päivitysviestin saapuessa kannattaa siis huolehtia omien tietojensa päivityksestä ja näin varmistaa ilmainen näkyvyys sekä internetissä että painetussa palveluhakemistossa. Huomaattehan myös kieliversiot (Englanti ja Venäjä).

Päivityksiä voidaan toki tehdä muulloinkin ja olisikin toivottavaa, että yritykset tarkistaisivat tietonsa esim. kesäsesongin lähestyessä ja ottaisivat yhteyttä, jos on tarvetta tietojen päivittämiselle.


Tapahtumakalenteri

Visitkarelia tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta osoitteesta www.visitkarelia.fi/tapahtumat. Lisäämme tapahtumakalenteriin kaikki meille ilmoitetut tapahtumat, joista matkailija voisi olla kiinnostunut. Tapahtuman voi ilmoittaa joko sähköpostitse markkinointi@visitkarelia.fi tai tapahtuma-sivulta löytyvän lomakkeen kautta.


Videot

Onko käytössäsi matkailuaiheisia videoita? Voit jakaa ne yleisölle VisitKarelian YouTube-kanavan kautta. Julkaisemme monet videot myös VisitKarelia.fi-sivuilla.

 


Kaikki tapahtumat ja videot voi lähettää osoitteeseen markkinointi@visitkarelia.fi.
Voit laittaa mukaan myös aiheeseen liittyviä kuvia.

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu