Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Info / Ammattilaisille / Matkailuyrittäjälle / Näkyvyys VisitKareliassa

VisitKarelia Näkyvyyspolku metsässä.jpg
Kenelle näkyvyys on mahdollista?

VisitKarelia tarjoaa niin yleistä tietoa maakunnasta ja maakunnan toiminnoista sekä vihreän l:n matkailutietoa kuin myös matkailutuotemyyntiä, joten näkyvyys on mahdollista kaikelle tältä väliltä - niin tapahtumille, yrityksille kuin tuotteille.


Mitä näkyvyys Visitkareliassa edellyttää?

VisitKareliassa voi olla esillä erillissopimuksilla ja välityssopimuksilla, jolloin tuotetta / palvelua tarjotaan asiakkaille myös myyntipalveluumme kohdistuneitten yhteydenottojen kautta. Tuote / palvelu voi päästä mukaan sesongeittain tarpeen mukaan tehtäviin painettaviin julkaisuihin, kuten esim. ryhmämatkaesitteeseen ja sitä markkinoidaan mm. uutiskirjeitse.

Palveluhakemistossa (sähköinen & painettu) ja tapahtumakalenterissa näkyminen on maksutonta, lisätietoja tästä linkistä.


Online -varattavat tuotteet

Selkeät verkossa myytävät tuotteet on mahdollista saada online -myyntiin VisitKarelia.fi -verkkokauppaan, jolloin asiakkaan varaus ja maksu tapahtuu täysin verkon kautta. Tämä edellyttää välityssopimusta ko. tuotteen osalta. Ota yhteyttä: Myynti- ja markkinointijohtajaamme Susanna Saastamoiseen, yhteystiedot alla.

Tarvitsetko apua näkyvyyteen liittyvissä asioissa?

Ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään kysymykset yhdessä.
markkinointi@visitkarelia.fi

 
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu