Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tietoa

Laitalan Lomat tarjoaa majoitus -, ruoka- ja ohjelmapalveluja. Yritys sijaitsee elävässä pohjoiskarjalaisessa maalaismaisemassa Valtimolla Karhunpään kylällä. Laitalan Lomat on Majatalosta majataloon -retkien toinen majatalo. Laitalan Lomat on erinomainen käyntikohde suuremmallekin ryhmälle.

Yhteydenotot ja varaukset

Laitalan Lomat
Osoite Laitalantie 85 75710 Karhunpää
Puhelin +358 500 227 011
Sähköposti henna.nevalainen (at) laitalanlomat.com
www.laitalanlomat.com

 - Perinnepäivä

Perinnepäivä

Ohjelma alkaa tervetulokahvilla Päätalossa, jossa vieraat voivat myös tutustua Laitala Shoppiin. Ropsinteko-näytös on tilan maastossa. Perinteinen karjalainen pitopöytä nautitaan 1920- luvun hirsisessä päätalossa. Tämän jälkeen vieraat pääsevät tutustumaan vanhoihin metsätyövälineisiin Riiheen. Päivän päätteeksi nautitaan nokipannukahvit ja letut kodalla avotulen ääressä.

Hinta 59euroa/henkilö
minimiryhmä 10 henkilöä

 - Savusaunan taikaa

Savusaunan taikaa

Ohjelma alkaa tervetulokahvilla Päätalossa, jossa vieraat voivat myös tutustua Laitala Shoppiin. Elämysajelu Savusaunalle järjestetään traktorilla ja peräkärryllä. Saunomisen jälkeen siirrytään takaisin Päätaloon, jossa katettuna on Karelia a la carte-illallinen. Ruokailun alkuun paikalliset taiteilijat esittävät karjalaista musiikkia.

Hinta 65 euroa/henkilö minimiryhmä 10 henkilöä

 - Laitala Shop

Laitala Shop

Laitala Shopissa on paljon paikallisia tuotteita mm käsitöitä, Puron marjan hilloja ja marjajauheita, Majatalojen yrttiteetä, puukäsitöitä, Samas- ja Finlandia-koruja, Kietäväisen tervatuotteita, Teseman laadukkaat urheilu- ja pehmosukkia, Pielisen kalajalosteen tuotteita, Valtimo designin keeppejä ja pipoja, Taitokorttelin Karjalaisen tuoteperheen laadukkaita tekstiileitä. Ostosreissun yhteydessä on mahdollista myös ruokailla. Liike on avoinna tilauksesta.

Kahvi, tee ja lakkatyrnikakkua 6 €/hlö
Karelia a la carte- keittolounas 16 €/hlö
Karelia a la carte- pitopöytä 26-32 €/hlö