Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tervetuloa Timosen Luomumaatilaleirille!

16.-19.7.2019 Valtimolla

Anna lapsellesi ikimuistoinen elämysleiri maatilalla. Monipuolinen ohjelma, erilaiset eläimet ja kivat leirin vetäjät toivottavat reippaat leiriläiset tervetulleiksi mukavaan porukkaan. Ilmoittauduthan pian, paikkoja on rajoitetusti.

Ohjelma

Leirin alussa käydään läpi jokaisen osallistujan mielenkiinnon kohteet ja leiriohjelmaa muokataan leiriläisten kiinnostuksen mukaan. Seuraaviin asioihin pääset leirin aikana varmasti mukaan: eläintenhoito, ratsastus, traktori kyyditystä, hevosella ajo, uinti, makkaranpaisto, saunomista kesämökillä, koirien kanssa puuhastelua ja perinteisiä pihaleikkejä.

Eläimet

Tilalta löytyy emolehmiä, vasikoita ja sonneja yhteensä 130 kappaletta ja kymmentä eri rotua. Kolme hevosta, yksi poni, kissoja, koiria ja kaneja. Leirin ajaksi jokainen osallistuja saa oman nimikkoeläimen.

Emajavasikka.jpg

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Leiri on suunnattu ala-aste ikäisille tytöille ja pojille. Leiriläisiä mahtuu mukaan 8 kappaletta. Osallistumismaksu leirille on 290 €/henkilö. Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito, ohjelma ja vakuutus leirin ajaksi. Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse katja.timonen@suomi24.fi tai soittamalla puh. 050 576 0116. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50 €, jota ei mahdollisen peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan viimeistään 7 vuorokautta ennen leiriä.

Sijainti

Timosen luomutilan osoite on Tetrivaarantie 31, 75700 Valtimo. Valtimolle pääset linja-autolla Joensuusta Kajaaniin menevällä linja-autolla tai junalla Nurmekseen, joka on n. 20 km päässä Valtimolta. Asemilta on tarvittaessa kyyditys leirille.

kyltti.jpg