Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Iloista suvitunnelmaa Rääkkylässä

Paksuniemi on keski-karjalainen vapaa-ajanviettopaikka parhaimmillaan - paljon iloisia ilmeitä ja tapahtumia vapusta syyskuun loppuun. Asiakaskunta on moni-ilmeinen: kuhiseva satama on veneilijöiden ja jetteilijöiden suosima, ja myös karavaanarit ovat löytäneet luonnonkauniin Paksuniemen monipuoliset palvelut.

Kylän väkeä, kesäasukkaita ja turisteja houkuttavat rantapromenadi, saunat, hiekkarannat ja Satamaravintolan antimet. Lähikuntien asukkaat löytävät perille koko perheen voimin mainiosti maanteitse, ja motoristeille Paksuniemi on luonteva varikko Pyhäselän ympäriajelulla. Majatalo taas on lomailijoiden tyyssija, puheensorinasta erottuu suomen murteiden lisäksi silloin tällöin myös ulkomaan kieliä. Pihapiirissä sijaitsevat myös Satamapuoti, Myllymuseo taidegallerioineen ja Paksuniemen kesäteatteri.

Paksuniemi majoitus Rääkkylä.jpg

Meijjerskan kammari on yksi majatalon huoneista

Meijerin majatalossa voi aistia menneen ajan maalaisromantiikkaa. Paksuniemen historiallisen myllymeijerin työväen asunnot on entisöity viehättäviksi teemahuoneiksi.
Meijjerskan kammari, Tonkkamiesten kämppä, Hilja-maitotytön huone ja Myllärin tupa & kammari kutsuvat viihtymään. Meijerin jykevät seinät ja ikkunasyvennykset tuovat huoneisiin persoonallisuutta, raikkautta ja upeita taulumaisia järvinäkymiä. Aittamajoitus on eksoottinen ja edullinen yöpymisvaihtoehto seikkailumielisille.

Kodikas satamaravintola tarjoaa kahvila-konditoriatuotteiden ja jäätelöiden lisäksi monipuolisen menun. Paksuniemen suuren suosion saavuttaneita pizzoja, burgereita, salaatteja, ala Carte- ja grillimenu-annoksia voi nautiskella myös laajalla terassilla järvinäkymiä ihaillen ja vaikkapa ”Paksut Pojat” -olutta tai -siideriä siemaillen. Perjantain karaokepirskeet käynnistää Happy Hour & Happy Pizza klo 19-21! Paksuniemen kesään mahtuu myös paljon tapahtumia, katso elokuun 2020 ohjelmatarjonta täältä: Paksuniemen elokuu

Huom! Myös eläinystävät ovat tervetulleita Paksuniemeen & Satamaravintolaan.

Paksuniemi on POP!

Paksuniementie 241, 82300 Rääkkylä 
Puh.  040 6838 748, paksuniemensatama@gmail.com
www.paksuniemi.com

facebook_icon.png

Paksuniemen Satamaravintola