Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Torstaisin klo 14

Leikkimuseo kotista on entisöity, mansardikattoinen hirsitalo täynnä leikkejä, vanhoja leikkikaluja ja niiden tarinoita. 
Siellä leikitään kotista ja kauppasta, koulusta tai vaikka junasta. Leikisti ja oikeasti, osalla leluista voivat vierailijat myös leikkiä.

Paperimassasta valmistettu vauvanukke sadan vuoden takaa kertoo elämästään seminaarissa, paperipinon päällä vihjeenä istuva puolta nuorempi Siru puolestaan haluaa tietää, muistaako kukaan hänen tarinaansa. Miska-nalle raportoi Moskovan olympialaisista. Rintamalla puhdetyönä syntynyt kantele odottaa soittajaa, kaivinkone työmiestä,  juna veturinkuljettajaa. Jokaisella leikkikalulla on jotain kerrottavaa, ensimmäisistä leikkijöistään, entisajan elämää peilaavista leikeistä.
Vanhimmat leikkikalut ovat 1800-luvun lopulta, suurin osa viime vuosisadalta.
Leikkimuseon yhteydessä on pikkupuoti ja kahvio.
Puhumme suomea, englantia ja venäjää.

Tervetuloa koko perheen opastetulle kierrokselle kesätorstaisin klo 14. Kierros kattaa museon, leikkien ja leikkikalujen esittelyn, tarinoinnin ja tarjoilun, villiintyneen puutarhan ja lähimetsän herkuista valmistetun leivonnaisen, kahvin, teen tai oman mehun.
 

Saatavuus: 24.6.-25.8. torstaisin klo 14
Kesto: 1-1,5 h
Minimi 2 henkilöä
Hinta: 10€/aik, 5€/lapset 3–11 v.

Varaukset edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Yhteystiedot:
Leikkimuseo Kotista
Pötsönlahdentie 127
82300 Rääkkylä
puh. +35850 357 3344
www.leikkimuseokotista.fi