Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Keskiviikkoisin klo 10

Mehiläissafarilla tutustutaan luonnonmukaiseen mehiläishoitoon Pohjoisen Saimaan saarilla. Suojavarusteet yllä päästään tutkimaan mehiläispesän sisältöä ja seuraamaan mehiläisten työskentelyä. Mehiläispesien ja mehiläisille tärkeiden mesikasvien tutkimisen lomassa avataan eväskontti ja nautitaan hunajaista välipalaa sekä maistellaan myös mehiläispesän antimia: tuoretta hunajaa suoraan kennoista, siitepölyä ja propolista. Rohkeimmat saavat pistellä suuhunsa myös kuhnurin toukkia. Omat kumisaappaat tai muut mehiläistiiviit jalkineet on syytä varata safarille mukaan. Tervetuloa luomuhunajan lähteille!

HoneyBeeSafari1.jpg

Saatavuus: 24.6.-25.8. keskiviikkoisin klo 10
Osoite: Mölsänniementie 100, Oravisalo
Kesto: 2-3 tuntia
Min: 2 hlöä
Hinta: 60 €/hlö
Sisältää opastuksen, suoja-asut safarin ajaksi, hunajamaistiaiset, välipalan sekä purkillisen hunajaa Pohjoisen Saimaan Saarilta. Sateisena ja kovin viileänä päivänä mehiläispesiä ei voi avata pitkäksi aikaa, mutta huonomman kelin sattuessa perehdymme aiheeseen tarkemmin vanhan päärakennuksemme tuvassa.

Varaukset: edeltävänä maanantaina klo 16 mennessä
jaana.nikkila@luomumansikka.fi
+358 40 964 6874
www.luomumansikka.fi