Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Majoitu rantamaisemissa, lepää, liiku ja harrasta

Koivuniemi on idyllinen lomanviettopaikka sellaiselle joka hakee rauhaa ja luontoa.  Koivuniemestä löydät huikean Jugend-tyylisen vanhan
lääkärintalon, jossa mahdollisuus juhlien järjestämiseen, kahvitteluun ja aamiaiseen. Päärakennusta ympäröi hyvin hoidettu puutarha kukkaistutuksineen, kiviaitoineen sekä suihkulähteineen. Puutarha on sekoitus villiä luontoa sekä englantilaistyylistä puutarhaa, yrttilaatikoita sekä marjapensaita. Puutarha elää ja muuntuu vuosittain uusien ideoiden myötä.

Alueelta löytyy pysyvästi mosaiikkitaidetta sekä puutarhasta että päärakennuksen seiniltä. Kuvataiteilija Patrick Wardin mosaiikkitaideteokset kuvaavat suomalaista paratiisimaisemaa karhuineen ja susineen, myös pienet linnut ja perhoset löytävät taiteesta paikkansa. Työt ovat tuttuja jo monille ja tällä hetkellä mosaiikkitaideteoksia löytyy myös Puunsielusta Tohmajärveltä.

koivuniemi 4.jpg

Koivuniemellä on pitkät perinteet leirintäalueena, jo 60-luvun alussa on moni suomalainen ja ulkomaalainen pystyttänyt telttansa Koivuniemen valkearunkoisten koivujen katveeseen. Tänään löydät alueelta runsaasti sähköpaikkoja karvanaareille sekä puita riippumatoille sekä rantapaikkoja teltoille. Alueella on mukava ja siisti huoltorakennus saniteettitiloineen ja keittomahdollisuudella. Rannasta löytyy myös grillikatos josta voi katsella auringonlaskua. Alueella on yleinen, lapsiturvallinen, hiekkapohjainen uimaranta.

Pieniä "kesämökkejä" on metsän katveessa, kesämajoittumiseen tarkoitetut  hirsiset mökit ovat 2-4 hengelle. Mökeissä on sähköt, sekä osassa myös keittomahdollisuus ja jääkaappi. Ulkonäöltään Karjalaistyylisen saunan löydät mökkien läheisyydestä, sauna on varattavissa perhesaunana. Koivuniemen erikoisuutena on turvesauna. Turpeen ja saunan ihana lämmin yhdistelmä uudistaa ja puhdistaa elimistöä ja on eksoottinen tapa rentoutua.

Meiltä löytyy tekemistä moneen makuun. Sinulla on mahdollisuus kalastukseen, souturetkiin, luontoretkiin, lintujen bongaukseen sekä taide-elämyksiin, mm. Kihaus Folk-festivaali järjestetään paikkakunnalla heinäkuussa. Tarjoamme ryhmille myös rentouttavia rumpuhoitoja, päähierontaa sekä aromaattisia käsihierontoja. Kysy myös Rääkkylä-matkailupakettejamme ryhmille.

Koivuniemi - sopivasti syrjässä
Koivuniementie, 82500 Rääkkylä
ward.riitta@gmail.com
puh. +358 409 600 629
www.sinea.fi
Koivuniemi Facebookissa
www.ward-art.net

Tuotteet ja palvelut