Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Hakoniemi - Luova tila

Luovuus ja luonto kohtaavat pohjoisen Saimaan saaristossa, Rääkkylän Oravisalossa sijaitsevalla Hakoniemi – Luovassa tilassa. Luova tila tarjoaa puitteet työskentelyyn ja ajanviettoon, jossa luovuus ja luonto yhdistyvät.

1920-luvun vanha maatila on saanut uuden elämän luovan toiminnan keskuksena, jossa järjestetään työpajoja, tapahtumia, markkinointiprojekteja sekä matkailu- ja majoituspalveluja.
Hakoniemi Residenssin tukiyhdistys ry ylläpitää Hakoniemi - Luovan tilan yhteydessä residenssitoimintaa. Oravisalon saariston Hakoniemen tilaa asutti 20 vuoden ajan taidemaalari Jorma Pajarinen. Hänen ateljeensa sekä galleriansa sijaitsivat asutuksen yhteydessä.

Hakoniemi ympäristöineen on ihanteellinen kohde taiteelliseen työskentelyyn. Järviluonnon ja Venäjän rajan läheisyys sekä alueen historia on vahvasti läsnä. Lähellä sijaitseva Salpapolku tarjoaa palan suomalaista sotahistoriaa ja vaihtelevaa saaristoluontoa. Norppakannan elpymisen myötä on hyvä mahdollisuus nähdä tämä uhanalainen eläin luonnollisessa ympäristössään.

Hakoniemi sijaitsee Pohjois-Karjalassa Rääkkylän Oravisalossa. Pohjoisen Saimaan saaristoon pääset kätevästi lossilla tai siltoja pitkin. Lentokenttä ja juna-asema sijaitsevat tunnin ajomatkan päässä Joensuussa.
Yhteystiedot:

Osoite: Hakoniementie 93 A, 82310 Rääkkylä
Sähköposti: info@hakoniemi.com
Nettisivut: www.hakoniemi.com
Hakoniemi Facebookissa
Hakoniemi Instagramissa

hakoniemi 5.jpg