Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Torstaisin klo 15.00

Leikkimuseo kotista on entisöity, mansardikattoinen hirsitalo täynnä leikkejä, vanhoja leikkikaluja ja niiden tarinoita. 
Siellä leikitään kotista ja kauppasta, koulusta tai vaikka junasta. Leikisti ja oikeasti, osalla leluista voivat vierailijat myös leikkiä.

Paperimassasta valmistettu vauvanukke sadan vuoden takaa kertoo elämästään seminaarissa, paperipinon päällä vihjeenä istuva puolta nuorempi Siru puolestaan haluaa tietää, muistaako kukaan hänen tarinaansa. Miska-nalle raportoi Moskovan olympialaisista. Rintamalla puhdetyönä syntynyt kantele odottaa soittajaa, kaivinkone työmiestä,  juna veturinkuljettajaa. Jokaisella leikkikalulla on jotain kerrottavaa, ensimmäisistä leikkijöistään, entisajan elämää peilaavista leikeistä.

Tervetuloa koko perheen opastetulle kierrokselle kesätorstaisin klo 15. Kierros kattaa museon, leikkien ja leikkikalujen esittelyn, tarinoinnin ja tarjoilun, villiintyneen puutarhan ja lähimetsän herkuista valmistetun leivonnaisen, kahvin, teen tai oman mehun.

Sisältää: opastuksen, tarinoinnin, tarjoilun villiintyneen puutarhan ja lähimetsän tarjoamista herkuista
Ryhmäkoko: Min. 2 hlö
Kesto: n. 1-2 h
Hinta: 10 €/hlö, 5 €/3-11v
Varattava: keskiviikkoon klo 18.00 mennessä

 

Yhteystiedot ja varaukset:
Leikkimuseo Kotista
Pötsönlahdentie 127, 82300 Rääkkylä
+358 50 357 3344
kainuahkera@hotmail.com

Saatavilla: 1.6.-30.8.2020