Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Ihanat eläimet, satupolku ja maalaispihapiirin tunnelmaa

Saarilan maatilamatkailu on pitkät perinteet omaava maatilamatkailuyritys Polvijärvellä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Saarilan tilalla laiduntaa isojen eläinten, kuten ylämaannautojen ja hevosten lisäksi myös pienempiä nelijalkaisia ja siivekkäitä eläinystäviä. Kotieläinpihasta löytyvät mm. kääpiövuohet, Ahvenanmaan lampaat, porot, kanit, riikinkukot ja villasiat. Kesällä 2020 Saarilassa voi seurata myös Irlannincob-tamman ja suomenhevostamman elämää varsojensa kanssa. 

Perinteisistä rakennuksista muodostuva pihapiiri on maalaisromantiikkaa parhaimmillaan ja tilaa riittää. Pienen metsikön suojissa on myös Suomen luonnon eläimistä kertova Satumetsä. 

Kesällä 2020 Saarilan kotieläinpiha palvelee joka päivä klo 9-20 ja aluelipun hinta on 5€/hlö. Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. Kioskin terassilla ja pihapiirissä on karttoja ja kioskilta saat opastuksen myös aluelipun ostoon. Saarilaan voi tulla omin eväin ja esimerkiksi makkaranpaisto grillikatoksella onnistuu. Lounasta on tarjolla myös tilauksesta. Kesäkioski palvelee hyvällä säällä ja muulloinkin pienellä viiveellä. Piharakennuksessa on uusi kesä-wc, jossa myös hoitopöytä ja käsienpesupaikka.

Tervetuloa viettämään kesäpäivää Saarilaan!

Lisätiedot:
Saarilan maatilamatkailu, Hanintie 14, 83700 Polvijärvi
p. 013 638 695 (Seija, ruokapalvelut Honkarinne-mökki)
p. 050 351 4325 (Terhi, kotieläinpiha ja lomamökit)

www.saarila.com ja Facebook: Saarilan maatilamatkailu 

vuohi.jpg