Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Puhdas luonto ja kalaisat järvet kutsuvat

Polvijärvi sijaitsee Höytiäisen rannalla noin 40 kilometrin päässä Joensuusta. Rentoudu perheen kanssa monipuolisessa lomakeskus Huhmarissa, hae elämyksiä maatilamatkailusta, kokeile kalastusta tai virkistäydy risteillen luonnonkauniilla Höytiäisellä!

Puhtaan vetensä, runsaiden kalakantojensa ja monimuotoisen luontonsa ansiosta Höytiäinen on tutustumisen arvoinen kohde. Ainutlaatuiseksi sen tekee v. 1859 tapahtunut järvenlasku, joka on ratkaisevasti vaikuttanut alueen luontoon ja elinoloihin. Suurimmat järvet ovat Höytiäinen ja Viinijärvi.

Huhmarisvaaran upeissa maisemissa kiertelevä luontopolku sekä vaaran laella sijaitseva rannikkotykki ovat tutustumisen arvoisia. Taitotalo Willasta löytyy monenlaista ostettavaa. Polvijärvellä sijaitsevat myös muun muassa Polvijärven kotiseutumuseo sekä ortodoksinen kirkko.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Lähin henkilöliikenteen rautatieasema sijaitsee Joensuun keskustassa. Joensuun lentokentälle on Polvijärven kirkonkylästä matkaa noin 30 km. Kunnan tärkeimmät liikenneväylät ovat Joensuusta Kaavin Maarianvaaraan vievä maantie nro 502 ja Outokummusta Kolille vievä maantie nro 504.

 

 

Perustettu1876
Polvijärveläisiä4 500
Matkaa Joensuuhun40 km

Lupsakka lomakeskus HUHMARI

Meillä uskotaan, että jokaisen kuuluu silloin tällöin tehdä investointi itseensä, pitää pieni paussi arjesta ja tulla meille. Meillä voit levätä, laiskotella tai aktivoitua, ihan miten vaan, me palvelemme karjalaisella vieraanvaraisuudella.

Lupsakkaa palvelua Huhmarissa >> Tutustu

Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus Huhmari
#Polvijärvi #Huhmari