Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Särkiselkä Camping

Vaihda vapaalle Särkiselällä!

Särkiselän leirintäalue sijaitsee kauniissa järvi- ja harjumaisemassa, vain 5 km Outokummun keskustasta. Alueella on 20 vaunu- ja telttapaikkaa sekä 10 2-4 hengen leirintämökkiä, huoltorakennukset, grillikatos ja rantasaunat. Tiloja sisustetaan retrotyyliin perinteistä retkeily- ja campinghenkeä arvostaen.

1.png

Uutta ovat paikallisten yritysten ja yhdistysten sisustamat mökit, on mm. sirkusta, melontaa, mainarin meininkiä ja romantiikkaa. Mökit sijaitsevat mäntykankaalla, ja jokaisesta on näkymä metsään ja järvelle. Koiran kanssa matkustaville on varattu omia mökkejä.

2.png

Matkailijat otetaan vastaan Kaunisniemen kahvilassa, Särkiselän uimarantojen välissä. Kahvilan iso terassi antaa väljyyttä ja siellä voi nauttia voi virvokkeita, jäätelöä ja paikallisia leipomuksia. Kahvila toimii Outokummun Erä- ja luontokeskuksen opastuspisteenä, josta saa alueen kartan ja opastuksen. Kanootteja ja SUP-lautoja vuokrataan.

8.png 

Särkiselältä lähtee 7 km luontopolku ja 12-järven melontareitti, jotka kulkevat Mustan ja Valkeisen virkistyskalastusalueen kautta. Eräkeskuksessa on mittava esteetön Lasten kalakeidas, jossa on 300 m kulkuväyliä ja laitureita, tulipaikkoja, laavu ja kaksi kotaa. Lasten kalakeitaalla voivat alle 12-vuotiaat kalastaa maksutta!

3.png

Särkiselkää hoitaa ja kehittää Outokummun Matkailijayhdistys ry, joka aikanaan perusti alueen yhdessä kaupungin kanssa. Ovet avattiin uudestaan 1.7.2020. Aluetta on kunnostettu koko kaupungin talkoilla ja toimintaa kehitetään paikallisten yritysten, yhdistysten ja kaupungin kanssa. Koko kaupunki toivottaa matkailijat tervetulleiksi!

7.png

Yhteystiedot:
Särkiselkä Camping
Rikkarannantie 36-37
83500 Outokumpu
puh. 045 278 7810
s-posti: info@sarkiselka.fi
www.sarkiselka.fi