Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tule mukaan luennolle!

Toimittaja Ville Vedenpää vierailee Nurmeksen lukio 120 vuotta-luentosarjassa

Keskiviikkona 3. lokakuuta Nurmeksen lukion juhlaluentosarjassa puhuu toimittaja Ville Vedenpää, jonka aiheena on Kulttuuria kotiseudulta Nurmeksesta. Tilaisuus järjestetään Nurmes-talon Hannikaisen salissa ja se alkaa klo 18. Se on avoin kaikille ja siihen on vapaa pääsy.

Vedenpää oli Ylen palveluksessa ensimmäistä kertaa  kesällä 1998, kun hän suoritti opiskeluihin liittyvän harjoittelun Yle Pohjois-Karjalan radiossa. Kesällä 2000 hän aloitti kesätoimittajana Ylen Radiouutisissa Pasilassa ja samalla matkalla hän on edelleen.

Vedenpäätä on kuultu muun muassa Radio Suomessa, Radiomafiassa ja YleX-kanavalla. Vuodesta 2004 alkaen hän teki Pop-uutisia YleX:lle ja tämä pesti jatkui aina vuoteen 2010. Tämän jälkeen hän oli vuoden ajan Radio Yle 1:N Kultakuume-kulttuurimakasiiniohjelmassa toimittajana ja juontajana. Vuodesta 2011 lähtien Vedenpää on ollut toimittajana Yle Uutisten kulttuuritoimituksessa, jossa hän on tehnyt erityisesti populaarimusiikkiin liittyviä uutisia Ylen tv-, radio- ja nettiuutisiin. Yhtenä erikoistumisalueena ovat Euroviisut, joista hän on raportoinut suomalaisyleisölle jo 12 kertaa.

Nurmeksen lukio 120 vuotta: Studia Generalia-luentosarja
Ke 3.10.2018 klo 18 Hannikaisen sali, Nurmes-talo
Toimittaja Ville Vedenpää: Kulttuuria kotiseudulta Nurmeksesta
Tilaisuus on avoin kaikille ja siihen on vapaa pääsy.

Lisätietoja: rehtori Timo Karppinen, Nurmeksen lukio, p. 04010 45171, timo.karppinen@edu.nurmes.fi
Ville Vedenpään kuva: Yleisradio