Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tervetuloa Nurmekseen ja Valtimolle!

Nurmes ja Valtimo sijaitsevat Pohjois-Karjalan pohjoisosissa ja toisistaan vain n. 20km päässä toisistaan. Alue on Kuopiosta, Kajaanista ja Joensuusta n. 120 km välimatkan päässä. Tiilikan, Hiidenportin ja Kolin kansallispuistoihin n. tunnin ajomatka. Alueelle on ominaista perinteiden ylläpitäminen, historian vaaliminen ja vesistön ympäröimät vaara- ja maalaismaisemat.

Alueellamme voitte kokea muun muassa karjalaisen ruoan, siirtokarjalaisten historiaa ja kylpyläelämyksen. Lue alta lisää mielenkiintoisista kohteista, retkipaketeista ja oheisohjelmista ryhmäasiakkaille Nurmes-Valtimo-alueella!

Varauksissa ja tiedusteluissa ota yhteyttä suoraan yrityksiin tai matkanjärjestäjiin.

Äksyt Ämmät Oy
aksyt@aksytammat.fi
Puh. +358 400 877085
www.aksytammat.fi

Villi Pohjola Oy/Wild Nordic Finland
lakeland@wildnordic.fi
+358 400 678 669
www.wildnordic.fi/lakeland

Bomban karjalaiskylä ja kylpylä - Bomba

Bomban karjalaiskylä ja kylpylä

Bomba

Voitte majoittua ryhmänne kanssa Bomban hotellissa tai Bomban karjalaiskylien hirsitaloissa. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Herkullinen aamiainen katetaan saman katon alla olevaan Trattoria-ravintolaan, ja tilavissa huoneissa viihtyy vaikka isommallakin porukalla. Bomballa todella tiedetään, ettei lomalla pidä pienimmänkään asian tuntua vaikealta.

Bomballa voi majoittua perinteiseen karjalaiseen tyyliin rakennetuissa hirsitaloissa, joissa tunnelmaa luovat taidokkaasti veistetyt yksityiskohdat ja jyhkeät hirsiseinät. Karjalaiskylän huoneet ovat economy-luokan hotellihuoneita, joten ne soveltuvat hyvin myös edullista majoitusta tarvitsevalle. Huoneista on matkaa noin 400 metriä kylpylähotellirakennukseen, jossa sijaitsee kylpylä ja vastaanotto. Aamiainen tarjoillaan ravintola Trattoriassa, joka myös sijaitsee kylpylähotellirakennuksessa.

Varaukset ja tiedustelut

Break Sokos Hotel Bomba
Tuulentie 10, 75500 Nurmes
+358 10 7830 450
myynti.bomba@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä - Hyvärilä

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä

Hyvärilä

Hyvärilässä on useita majoitusvaihtoehtoja. Yövy herroiksi uudistetussa Kartanohotellissa tai varaa upea ja tilava lomahuoneisto, jonne mahtuu isompikin porukka. Pehtoorin talo, Rantatupa sekä leirintäalueen mökit ovat retkeilijälle edullisia vaihtoehtoja. Hyvärilässä loman voit viettää rentoutuen tai reippailen.

Yhdessä  naapuriyritysten kanssa Hyvärilä tarjoaa valinnanvaraa aktiviteetteihin: pelaa golfia Pielis-Golfin 9-reikäisellä kentällä, kylve Bomban kylpylässä tai nauti kesäteatteriannista Bomban kesäteatterissa. Hyvärilässä tekeminen ei lopu kesken; vuokrattavana ovat kanootit, soutuveneet, polkupyörät ja sup-laudat ym. välineet. Kokeile myös Hyvärilän ikiomaa peliä Hyrlinkiä! Saunojaa hemmotellaan useammalla saunalla ja Rantasauna takkatupineen ja kylpytynnyreineen on vuokrattavissa  illanviettoihin. Myös tunnelmallinen Riihikota sopii illanviettoihin ja nuotioiltoihin.

Varaukset ja tiedustelut:
Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus
Lomatie 12, 75500 Nurmes
04010 45960, hyvarila@nurmes.fi
www.hyvarila.com