Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Nurmeksen Joulumusiikki käynnistyy pikkujoulushow'lla 23.11.2019 klo 18-02

Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy ja Nurmeksen Joulumusiikki järjestävät jo neljännen kerran yhteistyössä pikkujoulukauden suuren avauksen PielisAreenalla marraskuun 23. päivänä.

Illan pääesiintyjä on Emma-palkittu Olavi Uusivirta, joka tunnetaan lukuisista hiteistään kuten On niin helppo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa ja Kesäyön uni. Monilahjakas Uusivirta on myös tuttu näky eri produktioista valkokankaalta, TV-ruuduilta ja teatterilavoilta. Tänä keväänä hän julkaisee uuden pitkäsoiton.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Illan esiintyjälista täydentyy myöhemmin. Sen verran voidaan paljastaa tässä vaiheessa, että pikkujoulutunnelmaan johdattaa myös stand up -koomikko Arimo Mustonen. Koko illan juontaa näyttelijä, ohjaaja, kouluttaja, luennoitsija ja pienyrittäjä Ismo Apell, joka on tuttu mm.   sketsisarjasta Paristo, sarjoista Puhtaat valkeat lakanat, Meidän jengi ja Karjalan kunnailla, jossa hän näytteli Keijo Sahiojaa. Hän on myös juontanut Jeopardy -tietovisailua.

Ikäraja 18 vuotta

Pääsyliput:
26 euroa ja ryhmät 25 euroa / hlö

Pääsylippu ja pikkujouluruokailu:
56 euroa ja ryhmät 55 euroa / hlö
Ryhmähinta väh. 20 hlöä.

Lippu- ja pikkujoulupakettivaraukset:
Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus, p. 04010 45960.

Tai osta verkkokaupasta aksytammat.fi/ryhmat/pikkujoulut

Hyvärilä.JPG

Lisätietoja sekä tarkemman ohjelman löydät täältä.

 

joulupukki.png