Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Musiikkia kaikille

PielisAreenalla Nurmeksessa

Vuoden 2018 tangofinalistien kohtaaminen PielisAreenalla, Nurmeksessa

”Musiikkia kaikille”-tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Mika Mäkkelin ja muiden Seinäjoen Tangomarkkinoiden 2018 kuningasfinalistien kanssa. Kuningatarfinalisteista on mukana Hanna Hirvonen.  Esiintyjien tavoitteena on järjestää viihteellinen ilta, jossa tarjotaan musiikkia kaikille. Tangofinalistien kohtaaminen ei siis painotu pelkästään tangoon, vaan jokainen esiintyjä tuo lavalle omasta keikkaohjelmistostaan itsensä näköisen shown. Illan aikana tullaan kuulemaan ja näkemään monenlaisia esityksiä iskelmästä, rap-, rock-, tango- ym. musiikkiin. Esiintyjät lupaavat, että tanssijalan vipatusta ei voi välttää!

Illan esiintyjistä on sanottu mm. seuraavaa: Mika Mäkkeli on Nurmeksen mies, jolla ääntä ja raamia riittää. Marko Haapaniemi Kemistä heittäytyy tunteella tilanteeseen. Turkulaisella Tino Ahlgrenilla on esityksissään rauhaa ja itsevarmuutta. Huittisista tulee Petri Kiiski, jolla on miehekäs ääni ja levollisuus esiintyessään. Pyry Hautamäki Piikkiöstä laulaa sointuvalla ja pehmeällä äänellä pilkettä silmäkulmassaan. Kajaanista kajahtaa vahvaa tulkintaa, kunHanna Hirvosen valovoimainen persoona astelee lavalle.

Säestyksestä vastaa iloisista savolaisista koostuva Rasavillit-orkesteri ja illan juontaa Ismo Apell, näyttelijä ja ohjaaja, joka on tv:stä tuttu mm. sketsisarjasta Paristo, draamasarjoista Puhtaat valkeat lakanat, Tahdon asia sekä Karjalan kunnailla.

LIPUT

Ennakkolippu 25€/lippu sis. naulakkomaksu. Myynnissä: 31.01. saakka
Liput 27€/lippu sis. naulakkomaksu. Myynnissä: 01.02. – 16.02.
VIP-paketti 150€/2 hengelle sis. sisäänpääsy, pullo kuohuviiniä sekä tapaaminen tähtiartistien kanssa (n. 15-20 min.) 95€/1 hengelle sis. sisäänpääsy, pullo kuohuviiniä sekä tapaaminen tähtiartistien kanssa (n. 15-20 min.)

VARAUKSET & TIEDUSTELUT
Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskus,Lomatie 12, 75500 Nurmes, puh. 04010 45960, hyvarila@nurmes.fi- Maksettuja ja haettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

OHJELMA

klo 19 – ovet avataan PielisAreenalle, lipunmyynti
klo 20
– Tangofinalistit PielisAreenalla -showtimeTangofinalistit 2018 Mika Mäkkeli, Marko Haapaniemi, Tino Ahlgren, Petri Kiiski, Pyry Hautamäki, Hanna Hirvonen sekä Rasavillit-orkesteri. Illan juontaa näyttelijä, ohjaaja Ismo Apell ja esiintymässä on myös Sanna Tikkasen SunShow-tanssiryhmä
klo 02.00
– tilaisuus päättyy
K-18*A-oikeudet*Tanssilattia*Pientä syötävää

Majoituspaketit

Majoituspaketit

Ennakkoon, varaukset 31.1. mennessä - 61€/hlö sis. majoitus, pääsylippu, naulakkomaksu
Varaukset 1.2. – 16.2. - 68,50€/hlö sis. majoitus, pääsylippu, naulakkomaksu-    1 hh lisä 25€/vrk

Majoittujan VIP-paketti
,
myynnissä 31.1. saakka
* 220€/2 hengelle
* 155€/1 hengelle
hinnat sisältävät sisäänpääsyn, pullon kuohuviiniä sekä tapaaminen tähtiartistien kanssa (n. 15-20 min.)

musiikkiakaikille.png