Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Nurmes-Valtimo-alueella toimii kesän aikana monta eri kesäkahvilaa, joissa voit nauttia idyllisestä tunnelmasta ja kesän harmoniasta virvokkeiden äärellä. Tekipä mielesi kahvia tai teetä, jäätelöä tai virkistävää janojuomaa, kesäkahviloista löydät monipuolisesti sinun makuusi ja tilanteeseesi sopivia vaihtoehtoja! Vieraile vaikka kaikissa kesäsi aikana!

Suojärvenkatu 1, Nurmes - Bomba

Suojärvenkatu 1, Nurmes

Bomba

Bomban kesätorin kahvila
Avoinna 12.8. saakka ma-su 10–17
Bomban kesätorilla pääset virittymään aitoon karjalaiseen tunnelmaan paikallisten käsitöiden, karjalan kielen ja karjalaisen ruoan avulla. Ympärillä sykkivä karjalaiskylä ja Bomban talo tuovat karjalaisen kulttuurirakentamisen kätesi ulottuville! Kesäkahvilan antimista löydät niin karjalanpiirakat kuin muutkin herkku leivonnaiset sekä skaalan erilaisia virvokkeita. Yhteydessä on myös kesänajan näyttelyitä, jotka kannattaa käydä näkemässä vierailun aikana. Kesätori ja – kahvila vierailun jälkeen voit nauttia myös muista Bomban alueen mahdollisuuksista, kuten esimerkiksi ympäröivästä luonnosta tai kylpylähotellista, tai käy vaikka nautiskelemassa Bomba talon herkullisessa karjalaisessa kesäpöydässä!

Ravintola Bomba
Avoinna päivittäin 12–19
Ravintola Bomban kesäpöytä vie sinut makumatkalle karjalan kunnaille. Ravintola Bomba on suuressa Bomban talossa, jonka yläkerrassa sijaitsee myös Bomban oluttupa. 

Rantakatu 1, Nurmes - Ravintola Kesäheila

Rantakatu 1, Nurmes

Ravintola Kesäheila

Avoinna pe 15-01(02), la 13-01(02) ja su 13-22.
Ravintola Kesäheila sijaitsee kauniilla paikalla aivan Pielisen rannassa, Nurmeksen Pienvenesatamassa. Terassin rennossa ilmapiirissä on mieltä rauhoittavaa nauttia kylmistä juomista, mutta myös upeista maisemista! Tule katsomaan ja kokemaan, kuinka ilta-aurinko värittää Pielisen laineet uskomattomiin väreihin.
Ravintola Kesäheila
Tiirikkalantie 19, Nurmes - Kajasteen kesäkahvila

Tiirikkalantie 19, Nurmes

Kajasteen kesäkahvila

Avoinna Kajasteen tanssien aikaan keskiviikkoisin ja perjantaisin.
Suositulla Kajasteen lavalla hameen helmat heiluu tanssimusiikin tahtiin viikoittain, kun Suomen tunnetuimmat iskelmä- ja tangolaulajat nousevat lavalle. Näköalaterassi sijaitsee mäen päällä, jossa voit tanssien lomassa nauttia avautuvasta järvimaisemasta Nurmesjärvelle. Kajasteen kesäkahvila on auki janoisille ja herkkusuille lavatanssien aikaan. Ulkoterassilla paistetaan grillimakkaraa vähän isompaan nälkään, ja tarjoillaan erilaisia janojuomia! Anniskeluoikeudet.
Kajasteen Lava
Peri-Sivakantie 250, Valtimo - Yläpihan tila

Peri-Sivakantie 250, Valtimo

Yläpihan tila

Auki 11.8 saakka keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-16
Yläpihantila on idyllinen maaseutumatkailukohde rauhaa kaipaavalle. Maatilan kesäkahvilasta löydät tuoreet pullat ja perinteiset karjalanpiirakat jotka vievät kielen mennessään! Kesäkahvilassa saat kahvin, teen tai kaakaon lisäksi nyt myös limsaa. Yläpihan kylämatkailukohteessa toimii myös käsityöpuoti, kirpputori ja kotimuseo, jossa pääsee tutustumaan maatilan historiaan. Upeiden tiluksien ja vanhojen rakennuksien lisäksi Yläpihan tilaa kiertävät uskomattomat vaaramaisemat, jotka tekevät vierailusta todella ikimuistoisen.
Yläpihan Tila

Kotiniementie 2, Nurmes - Ikolan museon kesäkahvila

Kotiniementie 2, Nurmes

Ikolan museon kesäkahvila

Avoinna 9.8 saakka ti-pe 10-16 
Ikolan ulkomuseon yhteydessä toimiva kesäkahvila. Vietä päiväsi museon näyttelyissä, syötä suloisia lampaita ja nautiskele vielä kesäkahvilan antimilla!
Kesäkahvila Facebookissa

Nurmes - Kioskit

Nurmes

Kioskit

Kauppatorin jäätelökioski
ma-pe 12–19, la 10-16, su 11-18
Kauppatori, Nurmes
Jäätelöä, kahvia ja muita virvokkeita kesäpäiviin!

Aronsalmen kioski

klo 11-21 elokuun loppuun saakka
Joensuuntie 85, Nurmes
Kahvilatuotteet ja peruselintarvikkeita, grilliruokaa suurempaan nälkään! PS. Huhutaan, että Aronsalmen kioskilta saa Nurmeksen parhaat hampurilaiset!

Sataman kioski

Avoinna päivittäin 12–19
Rantakatu 10, Nurmes
Kahvilatuotteita, sopivasti aivan uimarannan vieressä! Pulahda virkistävään veteen ja nauti kesästä.

Karjalankatu 4 - Oluttupa Obotta

Karjalankatu 4

Oluttupa Obotta

Oluttupa Obotta on Nurmeksen keskustassa sijaitseva viihtyisä oluttupa, jossa voi nauttia tanakat eväät, kylmät juomat ja nauttia hyvästä seurasta, musiikista ja urheilusta!

Aukioloajat: su-to klo 20-24(02), pe-la klo 18-02

Obotta Facebookissa